Bygger Stockholms første boligblokk i massivtre

 
Bygger Stockholms første boligblokk i massivtreBildet: Cederhusen er det første boligprosjektet i massivtre i Stockholm
Veidekke Eiendom og Folkhem starter i disse dager byggingen av det som blir Stockholms første og Sveriges største boligprosjekt i massivtre.

- Leilighetene har blitt veldig godt mottatt i markedet – et tydelig tegn på at boligkundene i økende grad er opptatt av bærekraft og reduserte utslipp av klimagasser. Veidekke Eiendom har hatt stor suksess med sitt første massivtreprosjekt på Lilleby i Trondheim. Lilleby viste oss at massivtre både solgte raskere enn tradisjonelle boligblokker og reduserte klimagassutslipp fra materialer med 45 %, sier strategi- og bærekraftsdirektør i Veidekke Eiendom, Audun Blegen, i en pressemelding.

Nå opplever Veidekke Eiendom også stor suksess med sitt første massivtreprosjekt i Sverige.

– Selv om koronaskyene har kommet inn over boligmarkedet, så har prosjektet solgt jevnt gjennom hele våren. Vi gleder oss stort over at vi nå kan ta beslutningen om å starte byggingen av 60 leiligheter i første byggetrinn, sier Blegen.

Cederhusen er det første boligprosjektet i massivtre i Stockholm. Samlet skal det bygges 234 leiligheter i massivtre, fordelt på fire blokker med fra 10 til 13 etasjer.

Les mer om prosjektet. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår