Bygger unike boliger for OBOS Kärnhem i Lund

 
Bygger unike boliger for OBOS Kärnhem i LundAF skal bygge boliger på vegne av OBOS Kärnhem i den nye bydelen Brunnshög, nær de verdensledende forskningsmiljøene i Lund. Ill. OBOS Kärnhem
AF Bygg Syd, et datterselskap av AF Gruppen, skal bygge boliger på vegne av OBOS Kärnhem i den nye bydelen Brunnshög, nær de verdensledende forskningsmiljøene i Lund.

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise, og kontrakten har en verdi på om lag MSEK 180, ekskl. mva. Brf Pärlan bygges over seks plan med 107 boliger og forretningslokaler, og prosjektet forventes ferdigstilt våren 2024.

Brf Pärlan får en spennende arkitektur med unike oppbrutte fasader som blir et naturlig blikkfang i området. Boligene ligger sentralt i Brunnshög, ved holdeplassen for den nye trikken – ti minutter fra sentrum og ved siden av et nylig ferdigstilt parkanlegg. De verdenskjente forskningsfasilitetene ESS og MAX IV ligger rett rundt hjørnet.

- Vi er glade over å kunne realisere dette spesielle prosjektet i Brunnshög, som mange assosierer med innovasjon og banebrytende kunnskap. Prosjektet blir vårt første oppdrag for OBOS Kärnhem, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår