Byggfakta bidrar i Superselma-prosjektet

 
Byggfakta bidrar i Superselma-prosjektetBildet: Byggfakta støtter Superselma-prosjektet med returpunkt for panteflasker på kontoret i Moss. Fra venstre: Tommy Kristiansen, styremedlem i SfK og kreativ leder for Superselma-prosjektet, Kari-Anne Kristensen, Ine Drillestad Larsen og Jeanette Lund i Byggfakta.
Byggfakta har nå inngått et samarbeid med Støtteforeningen for kreftrammede (SfK) og deltar nå i Superselma-prosjektet.

- Superselma-prosjektet er et flott tiltak, og noe vi i Byggfakta ønsker å støtte helhjertet opp om. I første omgang skal vi bidra med å donere panteflasker, slik at SfK får mer penger til å hjelpe enda flere kreftrammede barn.

- Det er nå satt opp et Superselma-returpunkt i spiseområdet på kontoret vårt her i Moss. Vi oppfordrer andre bedrifter til å gjøre tilsvarende, skriver Byggfakta i en pressemelding.

Les mer om Superselma returpunkt her

Støtteforeningen for Kreftrammede arbeider for å gi Lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken. Superselma-prosjektet er foreningens barneprosjekt. Organisasjonens hovedoppgave er å bidra kreftsaken på en helhetlig måte der både pasienten, pårørende og helsepersonell står i fokus. 

Tommy Kristiansen (bildet) er grunnlegger av Superselma og jobber til daglig som kreativ leder for prosjektet. Han startet opp Superselma-prosjektet da hans datter Selma fikk kreft som treåring. I dag er Selma kreftfri og går på skolen.

Les mer om hvordan Støtteforeningen for Kreftrammede (SfK) jobber her

 

 

 
 
 
 

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Mest leste

    Siste papirutgave