Byggfakta Group har til hensikt å notere sine aksjer på Nasdaq Stockholm

 
Byggfakta Group har til hensikt å notere sine aksjer på Nasdaq StockholmStefan Lindqvist, administrerende direktør i Byggfakta Group.
Byggfakta Group Nordic HoldCo AB (publ), en ledende markedsinformasjon og salgsfremmende plattform for den europeiske byggebransjen, kunngjorde mandag kveld dens intensjon om å lansere et første offentlig tilbud av aksjene ("børsnoteringen") og notere aksjene på Nasdaq Stockholm.

Børsnoteringen forventes å bestå av både nye aksjer utstedt av Byggfakta Group og eksisterende aksjer i selskapet som tilbys av selgende aksjonærer 1. Byggfakta Groups hovedaksjonærer, SSCP Bygger Holdings S.C.A og Bock Capital EU Luxembourg Tricycle S.á.r.l. ("hovedaksjonærene"), indirekte kontrollert av henholdsvis Stirling Square Capital Partners og TA Associates, sammen med selskapets styre og ledelse, mener at en notering av selskapets aksjer på Nasdaq Stockholm er et viktig stadium i utviklingen av selskapet.

 Selskapet forventer at en notering ytterligere vil øke bevisstheten om Byggfaktas virksomhet og aktiviteter, noe som kommer Byggfaktas fremtidige potensial til gode ved å styrke selskapets profil og merkevare med kunder og andre interessenter i byggeøkosystemet, samt øke evnen til å tiltrekke seg og beholde kvalifiserte ansatte og viktige ledelse. IPO vil også gi Byggfakta tilgang til det svenske og internasjonale kapitalmarkedet og muliggjøre en fortsatt aktiv M & A -agenda. Nasdaq Stockholms noteringskomité har gjort en vurdering av at Byggfakta Group oppfyller gjeldende noteringskrav. Nasdaq Stockholm vil godkjenne en søknad om opptak til handel med selskapets aksjer på Nasdaq Stockholm, forutsatt at visse vanlige vilkår er oppfylt, inkludert at selskapet sender inn en slik søknad og oppfyller distribusjonskravet. Avhengig av markedsforhold forventes tilbudet og noteringen på Nasdaq Stockholm å være gjennomført i løpet av fjerde kvartal 2021.

 Stefan Lindqvist, administrerende direktør i Byggfakta Group, kommenterer: ”For litt over 20 år siden ble jeg intervjuet av en lokalavis der de siterte meg om at Byggfakta vil være det første børsnoterte selskapet fra Ljusdal. Jeg er derfor veldig stolt over å utstede denne intensjonen om å gå på børs. Konstruksjonsteknologi -markedet vokser raskt, drevet av økt penetrasjon og bruk av digitale verktøy i den historisk konservative byggebransjen. På Byggfakta er vi stolte over å lede denne trenden som en leverandør av løsninger med et sterkt fotfeste i Norden og Storbritannia, sammen med økt tilstedeværelse på kontinentaleuropa, Asia-Stillehavet og USA gjennom strategiske oppkjøp. Ved å samarbeide med alle interessenter i byggeprosessen og aktivt utvide produktporteføljen for å tilby et mer helhetlig tjenestetilbud, kan vi skape en helt unik opplevelse for våre kunder og koble de rette menneskene til de riktige mulighetene, leverandørene og produktene gjennom vårt proprietære programvareplattform. Sammen med våre mer enn 1.600 dedikerte ansatte og kunder ser vi frem til å fortsette vår reise for å bli den ledende leverandøren av løsninger innen konstruksjonsteknologibransjen. ”

 Visjon, misjon og strategi
Byggfakta Groups visjon er å bli en de facto industristandard og gå til en salgsledende plattform i det globale byggeøkosystemet. Selskapets oppgave er å koble kjøpere og selgere av produkter og tjenester på tvers av byggebransjen.

Bærekraftsvisjon med klare mål, Byggfakta Groups bærekraftvisjon er å utnytte sin posisjon som en ledende digital plattform i byggebransjen for aktivt å støtte sektorens reaksjon på klimakrisen og å være markedsledende når det gjelder å håndtere deres konsekvenser for bedriften, miljøet og samfunnet. Som sådan streber selskapet mot følgende mål:

• Bidra til en gjennomsiktig og bærekraftig byggebransje.

• Net-Zero Carbon innen 2030.

• 100% fornybart strømforbruk innen 2025.

• 70% av medieproduktene distribuert digitalt innen 2025.

• Balansert kjønnssammensetning gjennom alle virksomhetsområder og for å eliminere kjønnsgapet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår