Byggmakker kåret årets leverandører

 
Byggmakker kåret årets leverandørerBildet: Stolte vinnere fra ESSVE og ASAK Miljøstein (Foto: Tom Pike)
I forbindelse med Byggmakker forum 2016 ble prisen for årets leverandører utdelt. I år gikk prisen til ESSVE og Asak Miljøstein.

– Det er alltid ekstra hyggelig å overrekke en pris som det jobbes hardt for og som jeg vet det er veldig gjevt å motta, sier innkjøpsdirektør Helge Øye i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene.

– Jeg vet at kriteriene vi stiller oppleves som strenge, men slik må det være for en kjede som legger så sterkt vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Når leverandørene oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de honnør for innsatsen, sier Øye.

I gruppen årets leverandør, liten klasse, gikk Asak Miljøstein av med seieren.

– Dette var skikkelig moro, og veldig inspirerende for våre medarbeidere. Vi bruker jo mye ressurser på å tilfredsstille de kvalitetskravene som Byggmakker stiller til sine leverandører. At dette blir satt pris på av en så sentral og ledende byggevarekjede som Byggmakker gjør oss stolt. Og det er en skikkelig motivasjonsfaktor for alle de som leverer kvalitet og service hver eneste dag, sier Jørn André Hammar, adm.dir i Asak miljøstein.

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til ESSVE.

– Veldig gøy at vi igjen vinner prisen som årets leverandør. Vi har de siste årene jobbet mye med med å levere nye produkter til markedet, slik som spikerpistol og vår nye lim- og fug serie. Og vi gjør det veldig bra. I 2015 nådde vi en omsetning nær 270 millioner og som tilsvarer en vekst  på hele 18%. Det er ganske unikt i en bransje som er utsatt for tøffe konkurransevilkår. At vi da også leverer på faktorer som både service, logistikk, kundebehandling og kompetanse er vi veldig fornøyd med. Dette hadde vi ikke klart uten svært dedikerte medarbeidere som står på til nær sagt alle døgnets tider. De gjør meg skikkelig stolt, sier Morten Bredesen, daglig leder i ESSVE.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår