Byggmax skaper jobb i krisen – åpner tre nye butikker

 
Byggmax skaper jobb i krisen – åpner tre nye butikker
Til tross for at coronaviruset har slått hardt til mot handelsstanden ekspanderer Byggmax og åpner tre nye butikker de nærmeste månedene. I mai åpner Byggmax i Vestby og til sommeren i Grimstad.

Nå er det også klart at det blir en tredje butikk – i Notodden – til sommeren. Til sammen kommer de tre butikkene til å skape nærmere 15 nye arbeidsplasser.

– Takket være at vi har store anlegg og et konsept som bygger på selvservice, der de fleste varene plukkes utendørs, har vi bedre forutsetninger enn mange andre firmaer akkurat nå. Derfor er vi glade for å kunne skape flere arbeidsplasser og at vi samtidig blir mer tilgjengelig for alle som nå tilbringer mer tid hjemme og finner glede i byggeprojekter, sier Mikael Bengtsson i en pressemelding, kommersielt ansvarlig for Byggmax Norge.

Byggmax følger de råd som gis fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, og gjør alt for å skape et så trygt butikkmiljø som mulig. Blant annet gjennom forsterkede retningslinjer gjeldende håndhygiene og rutiner for rengjøring.

– Vi setter alltid våre kunders og medarbeideres helse og sikkerhet først. For å minimere risikoen for smittespredning finnes det mulighet til håndvask i alle våre butikker. Vi har også satt opp skilt og avstandsmarkeringer, som en påminnelse om at vi må holde avstand til hverandre, sier Mikael Bengtsson.

Butikken som åpner i Notodden til sommeren kommer til å sysselsette 4-5 personer. I likhet med Byggmax andre steder kommer kundene til å ha godt med boltreplass – i Notodden beregnes det totale tomtearealet seg til ca. 7000 kvm. Som i alle Byggmax butikker finnes det en romslig drive-in der kunden enkelt kan laste sine varer selv.

– Ønsker man heller å handle hjemmefra er hele butikksortimentet vårt tilgjengelig for hjemleveranse eller for henting i butikk, der vi har plukket varene fram til deg. Dessuten tilbyr vi alle over 70 år gratis hjemleveranse av byggevarer, for å gjøre det lettere for mennesker i risikogruppen å holde seg hjemme, sier Mikael Bengtsson.

Fakta: Her er noen eksempel på hvordan Byggmax arbeider for å minimere smittespredning

  • Gratis hjemleveranse til alle kunder over 70 år
  • Mulighet for hjemkjøring eller opphenting av ferdigplukkede byggevarer i butikk
  • Mulighet til håndvask i alle varehus
  • Skilt og avstandsmarkeringer i butikker for å holde avstand
  • Strenge regler til personalet om å holde seg hjemme ved det minste forkjølelsessymptom
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår