C3C Blocksystem™ – Din sikkerhet

 
C3C Blocksystem™ – Din sikkerhet
VD Marcus Richardson kan fortelle at C3C har vokst jevnt siden oppstarten i 2008. Han forventer fortsatt vekst i primær markedene Sverige & Norge og har i 2019 etablert virksomhet i både Danmark & Finland.

ANNONSE

Da Marcus Richardson startet C3C Engineering AB i 2008, var tanken sammen med utvalgte Produksjonspartnere å levere de beste løsningene innen prefabrikkerte betongprodukter. I dag investerer C3C stort i utvikling av bl.a. blocksystemet C3C Blocksystem™, og har rundt 50 egenutviklede varianter av blokker produsert rundt om i Sverige og Norge.

C3C Blocksystem™ er et komplett system av standard & spesial betongblokker som tilpasses den enkelte kunde. f.ex. som støttemurer til vei / lyd / parkanlegg.

Applikasjoner til Binger, Bulklager, Gjerder, Deponi , Drenasje & bygge sitt eget sikkerhets lager for Verktøy & Maskiner for å motvirke tyveri og skader.

- Kundene våre er innen Resirkulering, Infrastruktur, Industri, Vann og Bygg & Anlegg. Selv om C3C er et lite selskap, klarer vi med vårt system å få tak i de mer sammensatte prosjektene. Det at vi har outsourcet produksjonen vår til mange forskjellige steder gjør at vi kan være fleksible og alltid velge den mest optimale løsningen for kunden. Dette betyr at vi har vært i stand til å skape et bredt kontaktnett. Vi ser stadig etter nye produkter og muligheter for å finne løsninger sammen med våre partnere, sier Marcus Richardson.

C3C Engineering AB – Norge er en Bygg Industribedrift med smarte løsninger innen Sikkerhet med Fleksible/ Flyttbare løsninger - basert på miljø og bærekraftige prosesser og med utstrakt bruk av digitale verktøy.

Ta kontakt og vi finner nærmeste produsent/ transportør som passer deres prosjekt.
C3C ENGINEERING AB - NORGE - 0047 90647627 - WWW.STØTTEMURER.COM

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave