Calloni endelig i Norge

 
Calloni endelig i Norge
Taktekkere og montører som er avhengig av gode kvalitetsprodukter innen gass- og spesialverktøy har grunn til å juble. Etter mer enn 55 år på verdensmarkedet kommer endelig Calloni til Norge.

- Vi legger ikke skjul på at vi tar opp konkurranse med svenske Sievert som har dominert det norske markedet i årtier, sier salgs- og markedsansvarlig for Calloni i Norge, Pål Rosenvinge. Calloni importeres og distribueres av Taknett AS i Drammen. Et selskap som også importerer tak- og byggeprodukter fra Copernit, FDT Flachdach og Klöber.

For de som ikke kjenner det italienske kvalitetsmerket Calloni, som eksporterer til over 50 land over hele verden, ramser Pål Rosenvinge opp de viktigste produktene han har i sitt sortiment.

- Gassbrennere for taktekking og vanntetting med spesielt fokus på Callonis Titanutgave.
- Trykkregulatorer og sikkerhetsanordninger for gass.
- Spesialutstyr som smøreskjeer, skraper, kniver m.m. for fagfolk og profesjonelle utøvere.
- Kokere for smelting av bitumen og mye mer.

- Alle komponenter utvikles og produseres i Italia, med stor fokus på brukervennlighet, vekt, sikkerhet og kvalitet. Selvfølgelig også utviklet med hensyn til ergonomi, helse og miljø. Det burde vel være unødvendig å fortelle at alle produkter fra Calloni følger European Norm standard, understreker Pål Rosenvinge.

Taknett AS har lagerhold i Drammen på basissortiment med daglig EDI og frakt.

- Vi lover kort leveringstid på bestillingsvarer og har strenge servicekrav. Det må til skal man lykkes. Selvfølgelig gir vi meget gode betingelser for forhandlere, sier Pål Rosenvinge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår