Canes og UNOPAX inngår samarbeid

 
Canes og UNOPAX inngår samarbeidUNOPAX AS er produsent av en serie fordelerskap som kombinerer innbygningssisternen til toalettet med en skapløsning for hele vann- og varmefordelingen til boligen.
Canes AS leverer nå teknikken til UNOPAX AS sine fordelerskap og lagerfører dessuten de forskjellige modellene fra UNOPAX.

UNOPAX AS er produsent av en serie fordelerskap som kombinerer innbygningssisternen til toalettet med en skapløsning for hele vann- og varmefordelingen til boligen. Bedriften er relativt ung og har en bratt vekstkurve.

Canes AS, som er en velkjent leverandør av løsninger innen VVS og komfortgulv, leverer nå teknikken til disse skapløsningene og lagerfører dessuten de forskjellige modellene fra UNOPAX på Canes’ nye hovedlager i Drammen.

- Med dette samarbeidet, kan vi tilby både en veldokumentert teknikk og raske leveranser, forteller Geir Høivik Skjelseth i Canes i en pressemelding.

- Den tekniske installasjonen kan selvfølgelig leveres som en prefabrikkert modul, legger han til.

Daglig leder i UNOPAX, Ronny Holm, forteller at UNOPAX sikrer en vanntett skapløsning hvor kun en elegant glassfront er synlig.

- Glasset lagerføres i hvit og sort farge, men kan også bestilles etter ønske. I tillegg til å være en pen og praktisk løsning, vil totalregnskapet komme gunstig ut. Installasjonen skjer på en ryddig, enkel og effektiv måte. Teknisk forskrift oppfylles, og man har full tilgang til sisternen, sier Holm.

Om Canes AS:

Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS, radonsikring og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment, håndterer bedriften alt fra prosjektering og skreddersøm, til ferdig produkt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår