Carl Brynjulfsen skal lede Vestaksen Eiendom

 
Carl Brynjulfsen skal lede Vestaksen EiendomCarl Brynjulfsen er ansatt som ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Foto: Torbjørn Tandberg
Det er en av eiendomsbransjens tungvektere som får ansvaret for å lede Vestaksens vekst og utvikling av boliger, næringsbygg og næringsparker.

Carl Brynjulfsen har vært blant Olav Thon og Johan H. Andresens nærmeste medarbeidere. Den nye lederen er godt kjent i Drammen. Han vokste opp på Austad, og forlot byen etter Examen Artium på Drammen gymnas og et år på Gjerdes handelsskole.

- En klok og reflektert leder
– Brynjulfsens erfaring med å lede store utviklingsprosjekter, hans personlige egenskaper og ry som en klok og reflektert leder, ble avgjørende for vårt valg. Vi er stolte og forventningsfulle over å ha fått Brynjulfsen på Vestaksens lag, sier styreleder Per Christian Voss.

Brynjulfsen leder i dag firmaet Johan H. Andresen, og er ansvarlig for Andresensfamiliens private eiendommer. Fram til i fjor var han administrerende direktør i Ferd Eiendom, og en av de mest sentrale i Ferds plan for å sikre seg NRK-eiendommen på Marienlyst. Brynjulfsen ledet all eiendomsvirksomhet i selskapet i 13 år og har vært ansvarlig for en rekke store bolig-, kontor, lager- og logistikkprosjekter.

Begynte som eiendomsmegler
Før den lange Ferd-perioden, var Brynjulfsen direktør for divisjon næringseiendom i Olav Thon Gruppen. Han har også vært eiendomssjef i Olav Thon Gruppen og har erfaring fra Selvaag Eiendom der han var assisterende eiendomssjef i siste halvdel av 80-tallet etter å ha avsluttet karrieren som eiendomsmegler. Carl Brynjulfsen tiltrer stillingen i Vestaksen 9. august. Han ser fram til å lede Vestaksen i videre vekst med nye prosjekter på aksen Kongsberg-Drammen-Oslo.

– Mange av prosjektene er i Drammensområdet, men jeg bidrar også gjerne til nye prosjekter innover mot Oslo der jeg har hatt mitt virke i mange år. Det er et godt utgangspunkt for å vurdere hvilke prosjekter det er klokt å investere i, sier Brynjulfsen.

Bærekraft
Vestaksens bærekraftambisjon, tydelig praktisert i f.eks. kontorprosjektet SporX, som får miljøsertifiseringen BREEAM Outstanding, var viktig for Brynjulfsens motivasjon for stillingen. Vestaksens kreativitet og kundefokus i boligprosjektene er han også imponert over.

– For meg som har hatt oppveksten i Drammen, er det artig å være tilbake. Det er ingen

ulempe å være kjent i byen, sier Vestaksens nye leder.

Brynjulfsen har jobbet med eiendom i hele yrkeskarrieren og ser fram til å gå løs på nye prosjekter, gjerne sammen med partnere.

En anerkjennelse
Det er partner og hodejeger i Headvisor, Andreas Aaberg, som har hatt rekrutteringsoppdraget. Han mener det er en anerkjennelse både for Vestaksen og Drammen å kunne ansette en av eiendomsbransjens nasjonale profiler.

– De store og nasjonale eiendomsaktørene har i det siste vist økende interesse for å

investere i Drammen. Nå får Vestaksen en leder som har fulgt utviklingen i Drammen med Osloøyne og som også kan utvikle selskapet i den enden av «aksen», sier Aaberg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår