Cembrit åpner ny fabrikk i Ungarn

 
Cembrit åpner ny fabrikk i Ungarn
Skreddersydde, avanserte fasadeløsninger med unike kutt, farger og formater åpner nye arkitektoniske muligheter med Cembrit fasadeplater.

Over alt i arkitekturen ser man etter uttrykk som får det enkelte bygget til å skille seg ut i mengden. På Cembrits splitter nye fabrikk er tilpasningsmulighetene for fasadeplater av fibersement nå betydelig utvidet. Dette for å møte den økende etterspørselen etter skreddersydde løsninger.

Cembrit har investert hundrevis av millioner i å etablere et helt nytt, moderne produksjonsanlegg der den nyeste teknologien på feltet er med på å lage optimale rammer for fleksible og moderne fasadeløsninger.

Det nye anlegget vil utelukkende produsere fasadeplater av fibersement. Mulighetene for spesielle løsninger, inkludert perforering, spesialfarger, skjæring, boring av hull for montering og mye mer, vil bli betydelig flere.

I den nye produksjonsflyten vil hver ordre bli behandlet individuelt, med muligheter for spesialmerking og pakking. Dette vil gi en merkbar positiv effekt på alle stadier i byggeprosessen: Den nye teknologien gjør også at leveringstiden i fremtiden vil være betydelig raskere.

Alle Cembrit fasadeplater får i samme runde også nye navn som gjenspeiler platens egenskaper og platens farge. Selve produktene og fargene er de samme som før, men for eksempel blir "Cembrit Classic" til "Cembrit Patina" fordi platen over tid endrer utseende og patina.

Produktenes nye navn bestemmes av måten kunden logisk velger sitt produkt: Først velger man farge og deretter produktegenskaper. Alternativene kommer i en naturlig rekkefølge som gjenspeiles i navnene. Systemet er det samme over hele produktspekteret, og gjør det raskt og enkelt å velge riktig løsning.

Cembrit er en av verdens største produsenter av sementbaserte fasade- og bygningsplater. Selskapet er ledende innen fibersement i Norge, og  hadde i fjor en omsetning på 143 millioner kroner.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår