Charlottenberg Handelspark AB er solgt

 
Charlottenberg Handelspark AB er solgtBildet: Charlottenberg Handelspark har et handelsareal på ca. 14 000 kvm og ble utvidet med et nytt byggetrinn på 3 600 kvm i oktober 2021.
Concilia Retail Property AB og Skips AS Tudor har solgt 100% av aksjene i Charlottenberg Handelspark AB til Cibus Nordic Real Estate AB.

Selskapet eier Charlottenberg Handelspark i Eda Kommune i Sverige.

Charlottenberg Handelspark har et handelsareal på ca. 14 000 kvm og ble utvidet med et nytt byggetrinn på 3 600 kvm i oktober 2021. I senteret ligger butikkjedene ICA Supermarket og Apotek Hjartat, samt gode leietakere som Dollarstore, Rusta, Lidl og Lager 157. Charlottenberg er allerede et godt etablert grensehandelsområde, og har lenge vært det nest største etter Svinesund og Strømstad.  Det ligger rett over svenskegrensen, øst for Kongsvinger.

– Vi er svært fornøyde med salget av Charlottenberg Handelspark og mener tidsvinduet var riktig etter åpningen av grensen tidlig i høst og tilveksten av ICA Supermarket i oktober, forteller Alexander Jørgensen som er adm. direktør i Concilia, i en pressemelding.

Concilia Retail Property AS ble etablert i 2012 og er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter handelseiendommer i Norge og Sverige. Ved utgangen av 2021 eier/deleier og forvalter Concilia 32 000 kvm handelseiendom i Norge og Sverige. Videre har selskapet et samlet utbyggingspotensiale på 98 500 kvm hvor samtlige eiendommer er ferdig regulert til handel. 

– Concilia jakter på interessante beliggenheter i områder med vekst i Norge og Sverige. Vi søker etter handelsområder med sentral beliggenhet og infrastruktur, eller eksisterende handelseiendommer som kan revitaliseres, sier Alexander Jørgensen avslutningsvis.

Om Concilia Retail Property AS:

Concilia Retail Property AS ble etablert i 2012 og er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter handelseiendommer. Ved utgangen av 2021 eier/deleier og forvalter Concilia ca. 32 000 kvm handelseiendom i Norge og Sverige.

Selskapet eier pt.100% av Strömstad Handelspark og 25% av Töcksfors Handelspark i Sverige, samt 85% av Vikan Handelspark i Kristiansund.  Concilia Retail Property AS er eid av Conceptor Eiendom AS, 47.3 %, Pett Kjede og Servicekontor AS, 18.7 %, Joh Johannson Eiendom AS, 18.7 % og Stabekk Eiendom AS med 15.3 %.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave