Consto bygger Kanalparken

 
Consto bygger KanalparkenBildet: I prosjekt Kanalparken er det planlagt leiligheter i varierte størrelser i bygg fra fire til syv etasjer, med parkeringsplasser under bakken. Første byggetrinn består av 58 leiligheter samt parkeringskjeller.
Mandag denne uken ble kontrakt inngått mellom byggherre Gystad Eiendom og entreprenør Consto om bygging av Kanalparken, et nytt boligprosjekt bestående av 284 leiligheter på Jessheim.

Det samlede omfanget på prosjektet er på om lag 800 millioner kroner.

Bak Gystad Eiendom står OBOS Nye Hjem AS og Barlindhaug Eiendom AS, og kontrakten som ble inngått mandag omfatter bygging av de to første husene av totalt syv. Consto har opsjon på den øvrige utbyggingen.

Det er planlagt leiligheter i varierte størrelser i bygg fra fire til syv etasjer, med parkeringsplasser under bakken. Første byggetrinn består av 58 leiligheter samt parkeringskjeller.
- Dette er et strategisk viktig satsingsområde for oss. Vi har 40.000 medlemmer i Romerike-regionen, og dette blir vårt første prosjekt på Øvre Romerike. Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby våre medlemmer boliger i dette området, sier prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem AS, Knut Erik Manstad, i en pressemelding.

Salget av leilighetene starter i dag, og OBOS har valgt en sosial boligprofil på leilighetene i Kanalparken. Medlemmene kan velge mellom to ulike kjøpsmodeller, som begge skal gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet. Det planlegges også å bygge ettroms-leiligheter for å gi unge boligkjøpere en mulighet på Jessheim.

Byggestart blir så snart 50 prosent av leilighetene er solgt, og planlagt innflytting er våren 2024.
Det er Consto-konsernets datterselskap Consto Eide AS som har fått oppdraget med å realisere Kanalparken.

- Vi har samarbeidet med OBOS om andre prosjekter, og samarbeidet har fungert veldig godt. Vi takker for at vi igjen har fått tilliten, og ser frem til å starte utbyggingen av dette flotte prosjektet, sier daglig leder i Consto Eide AS, Anders Kristiansen.

Prosjektet skal i likhet med alle andre nye boligprosjekter i OBOS miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR-standarden.

Om Consto:
Consto Eide er en del av konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto-konsernets datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har nærmere 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår