Cordel Norge inngår samarbeid med ABAX

 
Cordel Norge inngår samarbeid med ABAXBildet: Bjørn Brustad, Commercial Integration Manager i ABAX
Cordel Norge har inngått samarbeid med ABAX om levering av sporingsløsninger på det norske markedet med mulighet for utvidelse.

- Med dette vil kundene på begge sider av bordet kunne kombinere det beste av to verdener innen sporing spesielt tilrettelagt for håndverkere. ABAX kjøpte Automile i 2020 og dette er en naturlig utvidelse av vårt samarbeid, sier Bjørn Brustad, Commercial Integration Manager i ABAX, i en pressemelding.

Mange fordeler

Integrasjonen vil gi Cordel-kundene muligheten til å sammenstille data på tvers av plattformene, noe som vil øke effektiviteten og fortjenesten i en konkurranseutsatt bransje. Datapunktene fra integrasjonen vil blant annet oppgi antall kjørte kilometer, sporing av føreradferd og posisjonene til alle bedriftens biler i kartet i henhold til GDPR. Ved bruk av tjenesten til det fulle, vil bedriftene kunne redusere drivstofforbruket, redusere slitasje på bilen, øke sikkerheten blant sjåførene og gjøre gode rutevalg på vei ut til kunde.

- ABAX har i alle år vært en ledende aktør i dette markedet. Når de gikk sammen med vår allerede gode partner Automile, så var vi raske med at vårt samarbeid måtte utvides til å gjelde ABAX også. Vi kan nå tilby to gode alternativer til markedet. ABAX som samarbeidspartner har gode og stabile produkter og tjenester som er ideelle mot vår kundegruppe, sier Bjørn Kristian Bentzen, daglig leder i Cordel Norge.

Bedre prosjektoversikt

Integrasjonen ligger allerede klar på abax.com/no/integrations/cordel, og API-et er enkelt å koble til ABAX-kontoen. Kundene vil med dette samle flere datakilder i en og samme plattform, noe som er tidsbesparende.

- Vi er glade for å ha Cordel Norge med på laget, og kan med dette tilby en enda bedre tjeneste til en av våre største kundegrupper som er håndverkere. Cordel er et markedsledende fagsystem innen kalkulasjon og prosjektstyring ut mot håndverkere, som utgjør en betydelig andel av vår kundegruppe. Kombinert med kjørebok fra ABAX vil kundene få enda bedre oversikt over sine prosjekter, hele veien fra tilbud til faktura, sier Bjørn Brustad.

Tredjepartstjenester

- Vi er i en tid der APIer ikke bare tillater virksomheter å utvikle og skalere raskere, men APIer er også en driver for strategiske og forretningsmessige mål gjennom integrasjoner og bruk av tredjepartstjenester for felles verdiskapning. Med vårt åpne API har vi gjort det enkelt for partnere som for eksempel Cordel å la kundene dra nytte av dataene produsert i ABAX i kompletterende løsninger. Dette samarbeidet er nok et bevis på at vår strategi om å gi felles kunder merverdi ved å kunne automatisere dataflyt og bygge egne økosystemer er veien å gå, avslutter Brustad.

Fra før av har Cordel Norge et samarbeid med Automile, som i slutten av 2020 ble kjøpt opp av ABAX. Integrasjonen mellom Cordel og Automile skal opprettholdes og vil eksistere sammen med integrasjonen mot ABAX.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave