Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult

 
Dag Fladby blir ny CFO i NorconsultBildet: Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult. (Foto: NRC Group)
Dag Fladby begynner i Norconsult som ny CFO, og vil inngå i selskapets konsernledergruppe. Fladby kommer fra stillingen som CFO i NRC Group ASA.

– Jeg er svært glad for at Dag har takket ja til stillingen som CFO. Med bred bransjeerfaring fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og med en inkluderende, profesjonell og resultatorientert lederstil, opplever jeg at han er en meget god match med vår kultur, sier konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna.

Dag Fladby har siden 2016 vært CFO i børsnoterte NRC Group. Det er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med 2 000 medarbeidere og en omsetning på 6,4 milliarder kroner. Han har tidligere vært økonomidirektør i Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), CFO i det private investeringsselskapet Holta Invest og investeringsdirektør i Norwegian Property. I tillegg har han hatt en rekke ulike roller i Scandinavian Beverage Group, senere Altia Corporation OY, blant annet som administrerende direktør. Fladby har en master innen Business and Marketing fra BI.

– Det er utrolig spennende å skulle få lede det finansielle arbeidet i en av Nordens største kunnskapsbedrifter, som har vist en meget sterk økonomisk vekst både organisk og gjennom oppkjøp de siste årene. Jeg gleder jeg meg til å bli kjent med nye kollegaer, og sammen med dem bidra til videre vekst og utvikling for Norconsult, sier Dag Fladby.

Norconsult er en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Nord-Europa innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Konsernet har mer enn 4 600 medarbeidere, fordelt på 120 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, samt noe internasjonal virksomhet i Afrika, Sørøst-Asia og Oseania.

Dag Fladby tiltrer stillingen senest 1. mars 2022.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår