Dana Lim vokser og utvider igjen

 
Dana Lim vokser og utvider igjenBildet: Dana Lim, produsent av fugemasse, lim og sparkel, vokser og utvider med et 1200 m2 nytt lager.
DANMARK: Så sent som i 2018 utvidet Dana Lim sitt hovedkontor med nytt lager, men Køge-bedriften trenger allerede ytterligere kapasitet igjen.

Og Lars Christensen, administrerende direktør i Dana Lim, er glad for:

– Det er faktisk ikke så veldig lenge siden sist vi utvidet lagerkapasiteten vår. Derfor er det også fantastisk at vi allerede trenger enda en utvidelse etter hvert som virksomheten vokser, sier han til dagensbyggeri.dk.

Raskere håndtering

Det nye lageret blir på 1200 m2 og skal bygges som en forlengelse av eksisterende lagerbygg ved hovedkontoret i Køge – bygget i samme stil og materialer som de eksisterende hallene fra utvidelsen i 2018.

– Med det nye lageret vil internlogistikken bli betydelig forbedret, da vi nå kan ha hele vareutvalget vårt under ett tak. Dette skaper en enklere og raskere håndtering av varene helt frem til forsendelsen, forklarer Lars Christensen.

Vekst etter oppkjøp

Utvidelsen er et uttrykk for Dana Lims suksess. En av grunnene til at Dana Lim gjør det bra er oppkjøpet av danske PKI Supply, som ble gjennomført i januar 2021:

– Vi utvider og styrker stadig virksomheten gjennom utvikling av nye solide og innovative produkter. Samtidig er det også en del av vår vekststrategi å tilegne seg ny kompetanse på andre måter. Det har vi for eksempel gjort med oppkjøpet av PKI Supply, som er markedsledende leverandør av industrilim, sier Lars Christensen, som kanskje ser frem til flere utvidelser i fremtiden:

– Faktisk har vi i den kommende tiden store forhåpninger og forventninger til at vi skal se på videre vekst i Norden.

 KILDE: Dagens Byggeri

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår