Dansk-norsk forbrødring

 
Dansk-norsk forbrødringBildet: Geirmund Kaland, daglig Leder i Johs Alsaker eftf. AS (t.v.) og Bent Kærsgaard, daglig Leder i Kærsgaard A/S, inngår samarbeidsavtale.
Smed og stålentreprenøren Johs. Alsaker eftf. AS fra Bergen har nettopp inngått et langsiktig samarbeid med det danske selskapet Kærsgaard AS fra Viborg i Midtjylland.

Samarbeidet innebærer at Johs. Alsaker eftf. AS skal ha en eksklusiv rett til å markedsføre, produsere og montere altansystemet UPFRONT® Solutions i Hordaland og i Sogn & Fjordane.

- Vi viste fra start at det måtte være gode muligheter for UPFRONT i Norge. Blant annet gir systemet mulighet for designmessig tilpasning til alle typer fasader, og et spesialdesignet avvanningssystem gir valgfri plassering av nedløp, sier Bent Kærsgaard, adm. direktør i Kærsgaard AS.

Samarbeidet er bygget på en lisensavtale og er en milepæl for begge selskaper. Alsaker vil være første lisenstaker for UPFRONT® altaner utenfor Danmark. Johs Alsaker eftf. AS er en veletablert aktør med lang historikk i det vestlige Norge, og virksomhetens daglige leder Geirmund Kaland vurderer at UPFRONT® vil ha en markant betydning for den vekst selskapet planlegger innenfor rehabiliteringsmarkedet.

- Rehabiliteringsmarkedet er et voksende og spennende markedet. Vi har i Norge et stort antall eldre borettslag som står foran større rehabiliteringer. Spesielt gjelder dette endring av fasader, utskifting av altaner samt installasjon av heiser og nye trappeganger. Med UPFRONT® altaner i vårt sortiment har vi en unik løsning som er prisgunstig og samtidig har et praktisk og flott design, sier Geirmund Kaland, daglig leder i Johs. Alsaker eftf. AS.

Samarbeidet mellom Johs. Alsaker eftf. AS og Kærsgaard A/S er fasilitert av Danmarks Ambassade i Oslo.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår