Danske bussleskur til Norge

 
Danske bussleskur til NorgeBildet: Aluline bussleskur
Laud Produkter inngår avtale med danske Abstracta Toftlund om salg og markedsføring av bussleskur i Norge.

Avtalen betyr at Laud Produkter blir eneforhandler av leskurene i Norge. Produksjonen vil foregå i Danmark, og buss-leskurene vil bli levert enten som ferdigmonterte løsninger på beton-fundamenter, eller som samlesett som kan monteres på stedet. Det opplyser Danmarks Ambassade i Oslo i en melding.

- Laud Produkter AS er en betydelig aktør i markedet for leskur i Norge, og har et særlig godt grep om sykkelparkeringssegmentet. Vi har i noen tid sett behov for ytterligere forbedring av vårt produktprogram for passasjer-segment som omfatter blant annet bussleskur. Abstracta tilfører etter vår mening et sterkt sortiment nettopp i denne sektor, sier salgsdirektør i Laud, Thomas M. Tolfsen.

- Det gjelder både design og utførelse og i særdeleshet smarte og økonomiske løsninger for prefabrikkerte skur med inventar og fundament for direkte levering til utplasseringsstedet. Den gode og tette kontakt med våre naboer i syd vil også gi god anledning til å tilby spesial løsninger i henhold til våre kunders behov, sier Tolfsen i en pressemelding.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår