dataTrees er nytt medlem i buildingSMART Norge

 
dataTrees er nytt medlem i buildingSMART NorgeDe tre gründerne i dataTrees: André Agi, Franz Forsberg og Stian Haugrim. Foto: dataTrees
dataTrees er et parametrisk designbyrå som har som mål å legge til rette for en mer bærekraftig og datadrevet arkitektur. Gjennom medlemskapet i buildingSMART Norge vil de knytte bånd til en større del av næringen for å sammen kunne endre praksis raskere.

- Det er spennende å få med oppstartselskaper som dataTrees i fagnettverket vårt. Parametrisk design er et felt i rask utvikling, og vi ser fram til utviklingen på feltet og hvilke diskusjoner nye medlemmer som dataTrees vil ta inn i våre fagarenaer, sier Alessia Bellini, nettverksansvarlig hos buildingSMART Norge. 

De tre gründerne i dataTrees har lang erfaring fra små og store arkitektkontorer der de har jobbet som arkitekt, miljørådgiver, BIM-ekspert og leder for digitalisering og parametrisk design. 

- Vi startet dataTrees for å utvikle verktøy som kan løse problemer som ineffektive prosesser, interoperabilitetsproblematikker og tverrfaglige miskommunikasjoner som vi selv har opplevd er barrierer for en bærekraftig BAE-næring, sier Franz Forsberg i en pressemelding.

Om dataTrees: 
Et parametrisk designbyrå grunnlagt av André Agi, Franz Forsberg og Stian Haugrim. Gjennom innsiktsbaserte tjenester utvikler de løsninger som forutser hvordan bygningene vil levere i driftsfasen. dataTrees utvikler sine egne produkter og samarbeider med arkitektkontorer og teknologiselskaper for å tilby integrerte løsninger som snakker med hverandre. Mer her: www.trees.no  

Om buildingSMART Norge: 
buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. De jobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 140 medlemsbedrifter i Norge.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår