Denne skruen skal forhindre sprekker

 
Denne skruen skal forhindre sprekker
I fire år har ESSVE sammen med tekniske eksperter og håndverkere hobbet for å utvikle en helt ny type skrue som skal gi håndverkeren en sprekkfri innskruing. På årets Bygg Reis Deg blir det verdenslansering av den nye skruen.

Av Tore Kubberød

Den nye skruen har fått navnet ESSDRIVE. Et produkt som det ligger fire års utvikling bak.
– Nå er vi klare for å vise fram en skrue vi tror vil overraske markedet, sier markedssjef Silje Netskar i ESSVE.

Presentasjonen av ESSDRIVE på Bygg Reis Deg er en del av en forlansering, mens hovedlanseringen vil først skje våren 2018. Besøkende til Bygg Reis Deg blir derfor en av de første til å få prøve og oppleve effekten av den nye skruen.
– Vi har i utviklingsfasen vært opptatt av å lage en skrue som tilfredsstiller det håndverkere sier er viktig med en skrue. Den må gripe direkte, gi en sprekkfri innskruing, og et pent sluttresultat. ESSDRIVE svarer på alle disse utfordringene. Den griper direkte og krever mindre enn halvparten av trykkraften til dagens skruer. For en håndverker som bruker 500 skruer i løpet av en hel dag, kan han minske belastningen med ett tonn hvis han bruker ESSDRIVE, sier Netskar.

Anbefales av tømrer
Tømrer Torbjørn Nordskaug har brukt produkter fra ESSVE i mange år og var en av de første i Norge til å få teste ESSDRIVE. – Dette er en skrue hvor du trenger minimalt med startkraft og som griper med en gang. Spesielt i ubekvemme stillinger er det enkelt å skru og med ESSDRIVE sparer du dermed kroppen for mye belastninger. Jeg ser også at sluttresultatet blir penere når jeg bruker den nye skruen. For meg vil ESSDRIVE gjøre hverdagen både enklere og mer lønnsom, sier Nordskaug
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår