Derome vokser - investerer mer internasjonalt

 
Derome vokser - investerer mer internasjonaltBildet: Anders Brorström er leder for den nystartede avdelingen. Foto: Derome
Den svenske Derome Gruppen, produsent av trevare og ferdighus, etablerer en helt ny avdeling for forsyningskjede. I tillegg til ny instituttleder, skal ti personer ansettes.

Derome -gruppen vokser med en helt ny avdeling for forsyningskjede. I tillegg til en nyrekruttert instituttleder, må ti personer ansettes.

Med en helt ny forsyningskjedeavdeling styrker Derome innkjøpsorganisasjonen. Gruppens leder vil være Anders Broström, som sist kommer fra Ikea og er vant til å jobbe utenfor Sveriges grenser.

- Jeg ser et stort potensial i å utvide oss internasjonalt i våre innkjøpskontakter. Målet er at vi sammen og i nært samarbeid skal bygge opp strategisk kompetanse rundt hele forsyningskjeden, der vi setter søkelyset på sterke personlige relasjoner. Men for at det skal være mulig må vi fylle teamet vårt med lagkamerater som ønsker å ta oss til nye høyder, sier Anders Broström, leder for den nye avdelingen, i en pressemelding.

Oppgaven for den nye avdelingen er å, sammen med salgs- og produksjonsorganisasjonene, produsere et relevant og effektivt utvalg som er attraktivt for kundene og forenkler informasjonsflyten og logistikken for Deromes avdelinger.

 - Akkurat nå lager vi en oversikt over organisasjonen og sørger for at vi har de riktige ferdighetene på plass. Omorganiseringen skjer gradvis og inntil videre fortsetter arbeidet og kontaktene med innkjøp som før, sier Anders Brorström.

- Kravene til innkjøpsarbeid er i stadig endring og her kommer Anders til oss på Derome med akkurat den erfaringen, kompetansen og vinnermentaliteten som kjennetegner Deromes kultur og fremtidsrettet ånd. Jeg er helt overbevist om at han med sin nye avdeling vil lede Derome til nye og sterkere virksomheter, sier Johan Winroth, administrerende direktør i Derome Bygg & Industri.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår