Dette er Norges beste vaktmester

 
Dette er Norges beste vaktmesterBildet: Solvang, som har vært vaktmester ved Kjølberg skole i Fredrikstad i 20 år, er godt fornøyd med tittelen etter å ha hentet hjem rundt 40 prosent av stemmene.
Vaktmester ved Kjølberg skole i Fredrikstad, Frank Robert Solvang (56), vant i dag tittelen ”Norges beste vaktmester”. Solvang gikk seirende ut av en nasjonal konkurranse som til slutt ble avgjort i sosiale medier.

”Norges beste vaktmester” er en kåring igangsatt for å hedre den daglige innsatsen til vaktmestere over hele landet. Initiativtaker og arrangør Cramo fikk tidligere i høst over 100 kandidaturer tilsendt, og endte til slutt opp med tre finalister.

Blant disse gikk i dag vaktmester Frank Robert Solvang av med seieren etter at flere tusen foreldre og skolebarn hadde avlagt sine stemmer i sosiale medier.Solvang, som har vært vaktmester ved Kjølberg skole i Fredrikstad i 20 år, er godt fornøyd med tittelen etter å ha hentet hjem rundt 40 prosent av stemmene.

 

– Jeg er ingen person som liker å stå i rampelyset, så i utgangspunktet var jeg litt skeptisk. Men når kåringen kom i gang fikk jeg mange tilbakemeldinger både fra elever og foreldre, og flere stoppet meg på gaten eller i butikken for å fortelle at de hadde stemt på meg. Slikt varmer jo veldig, sier Frank Robert Solvang.

– Prisen har jo stor betydning for meg, for jeg føler meg jo virkelig verdsatt, men jeg tror også at kåringen er positiv i et større perspektiv fordi den setter fokus både på jobben vaktmestere gjør og på teknisk drift generelt. Dette er bra for hele yrkesgruppen, sier Frank Robert Solvang.

Frank Robert Solvang vil bli overrakt prisen i en liten seremoni på Kjølberg skole 20. desember kl. 10.00. Utover oppmerksomheten vinner han materiell og leieutstyr til en verdi av 50 000 kroner som er øremerket bruk på Kjølberg skole. Med kåringen ”Norges beste vaktmester” ønsker Cramo å sette fokus på de som gjør alt for en bedre skolehverdag. Salgs- og markedsdirektør i Cramo, Geir Paulsen, er svært imponert over engasjementet kåringen har medført.

– Det har vært en uventet stor interesse for kåringen, og vi har fått inn tips og kandidaturer fra så og si hele landet. Det er tydelig at mange er glade i ”sin” vaktmester og verdsetter innsatsen han eller hun legger ned hver eneste dag. Vi vet at vi har en verdig vinner, og håper samtidig at kåringen har skapt positiv oppmerksomhet rundt mange hardtarbeidende vaktmestere som fortjener å løftes frem, sier Geir Paulsen.

For mer informasjon om kåringen, se www.cramovaktmester.no.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår