Dette tjente lederne i de største selskapene innen VVS-rådgivning

 
Dette tjente lederne i de største selskapene innen VVS-rådgivningGode lønninger: Konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen, bør være godt fornøyd med aktiviteten i 2018 og med egen lønn i 2017 på 5,33 millioner kroner. I likhet med administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes, som hadde en lønn i 2017 på 5,5 millioner kroner. (Foto: Norconsult/Rambøll).
COWI, Norconsult og Rambøll Norge leder an blant RI VVS med størst samlet verdi på prosjektene. Lønningene til daglige ledere i disse selskapene spriker mellom 1,8 og 5,5 millioner kroner.

av redaksjonen i VVS aktuelt/Byggfakta

I 2018 ble det registrert igangsatt nær 11 400 byggeprosjekter innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Totalverdien på de igangsatte prosjektene er på over 504 milliarder kroner. Vi har sett på hvilke aktører som har størst andel prosjektverdi av disse prosjektene på de viktigste rollene.

Les mer i rapporten her.

Oversiktene i denne rapporten baserer seg på igangsatte prosjekter i 2018, registrert i Byggfakta Live databasen. Nedenfor er også en oversikt over lederlønningene i de fem selskapene med størst verdi på igangsatte prosjekter i 2018:

Lederne i de ti største rådgivende ingeniører VVS – igangsatte prosjekter 2018:

Dette tjente de:

Oversikten som vi har utarbeidet kommer fra Skatteetatens lister over inntektsåret 2017. Disse listene viser ikke det nøyaktige bildet. Fra inntektene er alle fradragene inkludert gjeldsrenter trukket fra. Med høye lån vil derfor formuen og inntekten framstå som lavere enn for dem med lite lån.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår