Digital innovasjon langs veiene

 
Digital innovasjon langs veieneBildet: City Service har spesialisert seg på digitale informasjonstavler for trafikken. Her programmerer de en stasjon utenfor Bergen.
Ser vi slutten på bruk av statiske vegskilt om anleggsarbeid? Med City Service i front blir nå sikkerheten betydelig bedre med programmerbare og ikke minst fleksible info-løsninger langs veiene i Norge.

Bedre sikkerhet både for bilister og ikke minst veiarbeidere har stort fokus hos City Service. Selskapet med hovedsete i Bergen er først ute i Norge med mobile LED infotavler og skiltvogner.

– På kontinentet er slike systemer mye brukt og det er en absolutt fordel med tanke på å kunne formidle informasjon til bilister i «real time», sier Dan Goya, daglig leder i selskapet.

Fordelene med de mobile LED tavlene er mange ifølge Goya.

– Rask responstid og vi kan formidle hvilken som helst budskap. Oppdragsgiver kan fjernstyre skiltvognene/infotavlene via en egen nettportal der brukeren kan endre budskapet på skjermen i løpet av noen sekunder, uten å være tilstede. Dette gjør systemet lett å betjene, og sikkerheten mye bedre. I tillegg ligger hele skiltkartoteket inne i databasen, samt at en raskt kan lage nye animasjoner, forteller han videre.

Infotavlene utvikles sammen med EBO VAN WEEL, en produsent fra Nederland.

– Sammen med Nederlands største produsent av slikt utstyr, har vi også utviklet skjermer som er montert på pick-up bilene våre. Fordelen med dette er at det forkorter utrykningstiden betraktelig,  og kan anvendes overalt. Vi har agentur på disse produktene i Skandinavia.

Selskapet har i dag 15 slike mobile enheter i sving på veiene i Hordaland, Rogaland og Ryfylket.

– Vi har enda 10 stk til i bestilling, forteller Goya

Selskapet som Dan Goya leder har i dag 53 ansatte i Bergen og 11 i Stavanger og opererer i dag i Hordaland, Rogaland og Ryfylket. Det er et allsidig selskap som driver med alt fra trafikk/arbeidssikring; herunder trafikkdirigering, skiltvogner, bufferbiler, ledebiler, utleie av skilt, trafikklys​ og LED informasjonstavler. Arbeid på vei; herunder renhold veiareal, kantklipp, renhold leskur, grøfting, reparasjon rekkverk/autovern.

Med så mange prosjekter gående til en hver tid og nesten 70 ansatte er det viktig å ha et system som sørger for at prosjektene holdes innenfor de rammene som er satt.

Hvordan fører dere arbeidstimer i dag?

– Vi bruker SmartDok til timeregistrering, sier Goya.

SmartDok har gjort timeføring via App enklere og brukes i dag av store deler av bygg- og anleggsbransjen.

– Det som er fint med SmartDok er at det er veldig lett å bruke. Det har også et fint brukergrensesnitt, og ikke minst hyggelige supportmedarbeidere, sier Dan Goya.

Om CITY AS

CITY består av selskaper med spisskompetanse innen følgende segmenter:

-Trafikksikring av arbeid på og ved veianlegg,
-Utleie av sikkerhetsløsninger for vei og tunnel,
-Vedlikehold og renhold av veier
-Facility management og relokasjon
-Industriell renhold av HVAC systemer
-Bygg og anlegg- murerarbeid med spesialisering I YTONG og SILKA

De operative selskapene i strukturen består av:

CITY SERVICE BERGEN AS
CITY SERVICE STAVANGER AS
CITY ROAD AS
CITY LED
CITY SECURITY GROUP AS

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår