Distriktssjef

 
Distriktssjef
Søknadsfrist: 30.09.2021
Sted: Bergen
Tittel: Distriktssjef

Vil du representere COWI i det lokale markedet i Bergen? Kan du bygge og utvikle kunderelasjoner med eksisterende og nye kunder? Og er du en samlende leder som kan bidra til kontorets drift og arbeidsmiljø? Har du en nettverksbyggende, nysgjerrig og nyskapende personlighet? Da kan det hende vi har en mulighet for deg. Vi lyser nå ut en spennende markedsfokusert distriktssjefrolle til vårt kontor i Bergen.

VELKOMMEN TIL COWI Bergen

For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som Distriktssjef i Bergen vil du være vår representant i det lokale markedet, og bidra med innspill til divisjonenes strategi og handlingsplaner lokalt. Rollen rapporterer til Senior Markedsdirektør i COWI AS, og er en sekundærrolle på ca.30 % av en heltidsstilling i en av fagavdelingene. 

Som Distriktssjef får du ansvaret for å koordinere møter og aktiviteter knyttet til kunder og marked. Du vil også få muligheten til å være kundeansvarlig for utvalgte kunder med grensesnitt mot flere av våre divisjoner, og du vil spille en svært sentral rolle for at COWI skal oppnå en større markedsposisjon og synlighet i det lokale markedet. Du får mulighet til å jobbe tett sammen med hele ledergruppen for å sikre at vi oppfattes som den mest attraktive rådgiveren å jobbe sammen med.

COWI er organisert i 3 divisjoner – Bygninger, Transport & byutvikling og Vann og miljø – med ansvar for sine bransje- og fagsegment. Rollen er primært knyttet opp til det tverrdivisjonale markedsarbeidet lokalt i regionen, med spesielt søkelys på markedsmuligheter som dekker alle de tre divisjonene. Dette innebærer at du som distriktssjef må kunne bygge kunderelasjoner innen tidligfasemarkedet – både overfor private og offentlige kunder. Våre ambisjoner er høye og din evne til strategisk relasjonsbygging mot kunder og partnere vil være avgjørende for å lykkes.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger. Skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

For å lykkes i rollen som Distriktsjef er det viktig at du er en lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du har en inkluderende og samarbeidsorientert lederstil. 

I tillegg er det ønskelig med:

  • Høyere relevant utdannelse, i kombinasjon med tydelig kommersiell erfaring og interesse
  • Du har bakgrunn fra utvikler-, byggherre-, entreprenør- eller rådgivende virksomhet
  • Du har jobbet i grensesnittet inn mot kunde/salg/forretningsutvikling – helst i større virksomhet
  • Minimum 5 års erfaring fra forretningsutvikling og store tilbud, gjerne offentlige anbud
  • Erfaring med å utvikle relevant og godt nettverk, lokalt og regionalt
  • Ønskelig med erfaring innen prosjektutvikling i tidligfase

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med Kathrine Tronvold, på tel. +47 908 36 349

SLIK SØKER DU

Klikke på linken under og fortell og hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss en utfyllende CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist vises i toppen av siden.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår