Djerving har blitt en del Norconsult

 
Djerving har blitt en del NorconsultBildet: Rune Moen og Bård Hernes utenfor Økern Portal i Oslo
Det byggetekniske rådgiverselskapet Djerving har slått seg sammen med Norconsult fra 1. januar i år.

Med Djerving på laget styrker Norconsult sin posisjon innen Bygg og eiendom i Osloregionen.

– Ved å bli en del av Norconsult får vi mulighet til å utvikle oss og våre medarbeidere som del av et stort nordisk konsern med bred kompetanse innen alle arkitektur- og ingeniørfag. Samtidig kan vi beholde og videreutvikle vår unike kultur, som handler om å gå inn i utfordringer med krum nakke og løse dem. Djerving og Norconsult er en god match og utfyller hverandres kompetanse svært godt. Vi har begge et skarpt blikk for effektive løsninger, sier daglig leder i Djerving, Rune Moen, i en pressemelding.

Djerving ble etablert i 1985 og har siden den gang bistått med byggeteknisk rådgivning i mange viktige prosjekter og signalbygg. Selskapet har sin kjernekompetanse innen prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte konstruksjoner i stål og betong. Eksempler på prosjekter hvor Djerving har vært byggeteknisk rådgiver er Fyrstikkalléen 1, Økern Portal, Slemdal Skole, Juridisk Fakultet, Nyegaardskvartalet og Fridtjof Nansens vei 12 i Oslo samt Velodrom i Asker, Meierikvartalet i Lillestrøm og en rekke boligprosjekter i Oslo-regionen for JM Norge. Djerving har kontorer i Hausmanns gate 6 i Oslo.

– Vi ser frem til å få 24 dyktige medarbeidere fra Djerving med på laget i Norconsult. I dag har vi en solid posisjon i det nordiske bygg og eiendomsmarkedet, både innen prosjektering av nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Djervings spisskompetanse innen konstruksjonsteknikk og prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte bæresystemer i stål og betong bidrar til å at vi sammen styrker vårt fotavtrykk særlig i Osloregionen og på Østlandet, sier konserndirektør for Hovedkontoret i Norconsult, Bård Sverre Hernes.

Djerving ble en del av Norconsult fra og med 01.01.2022

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave