E6-planer gjennom Hamar er vedtatt

 
E6-planer gjennom Hamar er vedtatt
I februar 2016 har reguleringsplan for en fremtidig utbygging av E6 fra Kåterud i Stange til Arnkvern på kommunegrensen mellom Hamar og Ringsaker blitt vedtatt i Stange og Hamar.

Forslag til reguleringsplan som ble vedtatt gjelder de nordligste 200 metrene av E6 i Stange kommune pluss E6 gjennom Hamar kommune.

I grove trekk inneholder forslag til reguleringsplan følgende:

·         Legge til rette for utvidelse av E6 fra to til fire felt på strekningen mellom Kåterud i Stange kommune og Arnkvern på kommunegrensen mellom Hamar og Ringsaker.

·         Legge til rette for en utbygging av riksveg 25 fra Åkersvika vegen til Åker allè til en firefelts veg.

·         Legge til rette for kryss ved Åkersvikakrysset og Vienkrysset.

Dokumentene som var til behandling i kommunestyrene i Stange og Hamar kan leses under. Saken ble behandlet av kommunestyret i Hamar onsdag 17. februar og i Stange torsdag 18. februar.

Det er tidligere vedtatt reguleringsplaner fra Kolomoen til Kåterud og fra Arnkvern til Moelv. Med vedatekene gjort i forhold til strekningen Kåterud-Arnkvern foreligger det vedtatte reguleringsplaner på hele strekningen fra Kolomoen i Stange til Moelv i Ringsaker. Det er selskapet Nye Veier AS som skal bygge ut E6 på denne strekningen. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår