Elektro-ingeniør

 
Elektro-ingeniør
Søknadsfrist: 07.08.2022
Sted: Tromsø - Buildings & Industry
Tittel: Elektro-ingeniør

Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du prosjektere elektrotekniske løsninger i samarbeid med spesialister på andre fagfelt? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!


VELKOMMEN TIL AVDELING BYGNINGER I TROMSØ
Vi har et av landets ledende fagmiljø innen elektroteknikk med ingeniører fordelt over hele landet. Vår seksjon i Tromsø består i dag av 20 rådgivere innen fagene LARK, veg, bygg, brann, elektro, og VVS. Vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Derfor er Tromsø, og en rekke av våre andre kontorer, sertifisert som Miljøfyrtårn, og i Tromsø er vi i tillegg med i Klimapartner Troms.

Bygg- og anlegg står i dag foran store løft innen grønn omstilling og digitalisering og premissene for dette legges i tidlig fase. Vi ønsker å være en pådriver i samarbeid med våre kunder i arbeidet med bærekraftige bygninger. Vi er stolte over vårt bidrag til utformingen av samfunnet rundt oss.


FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I TROMSØ
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder for Bygninger i Tromsø. Din hovedoppgave i teamet vårt er å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av DAK/BIM som arbeidsverktøy.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Planlegging og prosjektering av Elektro-anlegg innen blant annet helsebygg, flyplasser, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel
 • Utarbeidelse av tekniske løsninger
 • Tegninger og beskrivelser
 • Prosjektledelse, rådgivning og kundeoppfølging 
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid


Arbeidsoppgaver vil i hvert tilfelle tilpasses ønsker, kompetanse og erfaring. 


DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse og evne til å se kundens ønsker, være strukturert og ikke minst ha godt humør.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VVS-teknikk
 • Du har erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk
 • Du har erfaring og kompetanse på DAK/BIM 

Er du usikker på om din erfaring er nok oppfordrer vi deg til å ta kontakt likevel

Som arbeidsverktøy benyttes Revit, Solibri, Autocad og Navisworks og eventuell erfaring og kompetanse her vil være positivt.

KONTORSTED
Stillingen vil i stor grad kunne tilpasses dine ønsker og behov. Kontorsted vil primært være Tromsø.

ER DU INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med Øystein Hurlen Pedersen (Seksjonsleder Bygninger Tromsø) på telefon +47 416 14 131 eller sende en mail til OHPE@Cowi.com.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave