Elias Ulheim er årets Veidekke-lærling

 
Elias Ulheim er årets Veidekke-lærlingElias Ulheim fra Dovre er kåret til årets lærling 2021 i Veidekke.
Elias Ulheim fra Dovre er kåret til årets lærling 2021 i Veidekke. Elias er lærling innen fjell- og bergverksfaget og er tilknyttet Veidekkes anleggsvirksomhet.

Med over 200 lærlinger fra Finnmark i nord til Agder i sør er Veidekke en av Norges største lærlingebedrifter.

- Elias Ulheim lærer veldig fort. Han er ikke redd for å prøve nye ting, og tar alle utfordringer på strak arm. Han søker informasjon og kunnskap for å forberede seg, planlegger alltid godt og vet hva som skal skje. Elias står på og trår til om han ser andre trenger hjelp. Han er bestandig positiv og en gledesspreder i arbeidslaget. Er han uenig i noe sier han fra, han er en veldig moden, ansvarsfull og selvstendig ung mann ifølge kollegene og instruktøren hans, forteller kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke.

Som årets lærling fikk Elias Ulheim overrakt en bronsestatuett og en sjekk på 10.000,- kroner. I tillegg var tømrerlærling Mads Brunsvik fra Tønsberg og betonglærling Monika Solberg Jensen fra Soknedal i Trøndelag med helt til finalerunden og fikk hver sin sjekk på 5.000,- kroner.

- Veidekke har i mange år drevet et målrettet og systematisk rekrutteringsarbeid gjennom vår lærlingeord­ning. Vi har fagansvarlige i alle våre enheter som passer på at opplæringen følger læreplaner, og vi har instruktører som er lærlingens personlige lærer og kontaktperson på prosjektene der de får sin opplæring, fortsetter Dieset.

- Lærlingene er viktige for oss fordi de er fremtidens fagarbeidere, samtidig er det en viktig del av vår rolle som en stor entreprenør å gi mange ungdommer den nødvendige praksisen til å kunne fullføre fagutdannelsen, avslutter Dieset.

Veidekke har nær 300 lærlinger i Norge, Sverige og Danmark. De 206 norske lærlingene er fra følgende faggrupper: Tømrere, betongarbeidere, asfaltarbeidere, vei- og anleggsarbeidere, fjell- og tunnelarbeidere, murere, elektrikere, anleggsmaskinførere, industrimekanikere, anleggsmaskinmekanikere, automatikere, produksjonsteknikere, signalmontører, banemontører og energimontører (KL).

Les mer her om Veidekkes lærlingeordning.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave