Eline er årets Veidekke-lærling

 
Eline er årets Veidekke-lærlingBildet: Som årets lærling i Veidekke fikk Eline Imljakova-Rongevær overrakt en sjekk på 15.000,- kroner og en gavereise i Norge. Foto: Veidekke
Eline Imljakova-Rongevær fra Åsane ble nylig kåret til årets lærling 2022 i Veidekke. Eline er tømrerlærling og tilknyttet Veidekke Bygg Bergen.

Med rundt 200 lærlinger fra Finnmark i nord til Agder i sør er Veidekke en av Norges største lærlingebedrifter.

Ifølge kollegene og instruktøren hennes er Eline en fantastisk flink lærling. Hun lærer fort og setter seg godt inn i jobbene før hun starter. Hun er effektiv, smart, lærevillig og nøyaktig, og hun tar tak i alle oppgaver med stort engasjement og pågangsmot uansett hva hun blir satt til. Eline karakteriseres som et arbeidsjern og ekstremt dyktig innenfor HMS, og hun bidrar sterkt til et godt arbeidsmiljø.

Som årets lærling i Veidekke fikk Eline Imljakova-Rongevær overrakt en sjekk på 15.000,- kroner og en gavereise i Norge av konserndirektør Anne Thorbjørnsen på et arrangement i Oslo. Banemontørlærling Robin Tisløv Flaat fra Steinkjer og asfaltlærling Ronny Viking Hansen Jørstad fra Stjørdal var med helt til finalerunden og fikk hver sin sjekk på 7.500,- kroner.

- Veidekke har i mange år drevet målrettet og systematisk rekrutteringsarbeid gjennom sin lærlingeord­ning. Fagansvarlige i alle enheter passer på at opplæringen følger læreplaner, og egne instruktører er lærlingens personlige lærer og kontaktperson på prosjektene der de får sin opplæring, forteller kommunikasjonssjef Helge Dieset i Veidekke

- Lærlingene er viktige for oss fordi de er fremtidens fagarbeidere, samtidig er det en viktig del av vår rolle som en stor entreprenør å gi mange ungdommer den nødvendige praksisen til å kunne fullføre fagutdannelsen, avslutter Dieset.

Veidekke har rundt 200 lærlinger i Norge fra følgende faggrupper: Tømrere, betongarbeidere, asfaltarbeidere, blikkenslagere, vei- og anleggsarbeidere, fjell- og tunnelarbeidere, murere- og flisleggere, tak- og membrantekkere, elektrikere, anleggsmaskinførere, industrimekanikere, anleggsgartnere, faglaboranter, anleggsmaskinmekanikere, automatikere, veidrift- og veivedlikeholdsarbeidere, yrkessjåfører, produksjonsteknikere, brønnborere fastland, signalmontører, banemontører og energimontører (KL).

Se en kort film med Eline eller les mer om Veidekkes lærlingeordning.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave