En viktig aktør når trekonstruksjonen starter!

 
En viktig aktør når trekonstruksjonen starter!
Det blir stadig mer populært blant trehuskonstruksjoner over hele landet og hos Woodsafe Timber Protection, som jobber med brannimpregnering av tre, at man gleder seg over dagens fokus på å bygge bolig og andre hus i tre. I takt med at trekonstruksjonen øker, øker også etterspørselen fra byggherrer og arkitekter på brannsikret treoverflatelag. Da får Woodsafes produkter en stadig viktigere funksjon.

Det er en imponerende merittliste som selskapet kan presentere, der de har brannsikret hundrevis av prosjekter i Skandinavia og Europa, inkludert verdens største eiketak ved Gardermoens molo nord, Mjøstårnet, verdens høyeste trehus i Norge og Sveriges største boligområde for høye hus med treramme, Frostaliden i Skövde.

Produktene er basert på velprøvd teknologi for å kunne levere den beste brannbeskyttelsen for trekonstruksjon. Fasadene på Frostaliden er brannimpregnert med Woodsafe's Exterior WFX, som er veldig godt egnet for trepaneler i utvendige omgivelser, for en naturlig aldring uten behov for beskyttende maling. Det trengs ikke ytterligere brannvern og du får langvarig brannvern som varer år etter år.

- Woodsafes kompetanse innen brannbeskyttet treverk er en viktig del i byggebransjen og handler om sikkerhet for hele samfunnet. Det er byggherrens ansvar å kontrollere brannvernet på eiendommen og holdbarheten til brannvernmidlet, der det kan bli et økende problem for leietakere og eiendomseiere, hvis brannvernet forsvinner. Med Woodsafes produkter slipper du automatisk unna uro og man kan føle seg trygg, sier Thomas Bengtsson Konsernsjef i Woodsafe.

CO2-nøytral produksjon
Bærekraft er et konsept som Woodsafe bruker i hele sin virksomhet, der de tar ansvar for bruk av jordens ressurser og arbeider for et langsiktig miljøarbeid. Selskapets energiforbruk fremstilles av lokalt produsert biodrivstoff for oppvarming og prosess. Forbruk av strøm kommer fra hundre prosent vind- og vannkraft, og vannforbruket (5,9%) består av regnvann og resirkulert filtrert prosessvann.

Woodsafe kunngjorde nylig at selskapet ansetter solenergiselskapet Elektrisitet fra Sol Nordic, for å bygge Västmanlands største takmonterte solkraftverket på Woodsafes fabrikker. Anlegget vil ha en toppeffekt på 500 kilowatt.

Woodsafe er en ledende produsent av brannimpregnerte treprodukter og har base i Västerås. Selskapet fungerer som en kobling mellom leverandører og kunder av tre, og gjør treet til et trygt og brannsikkert materiale, både til innendørs og utendørs bruk.

- Woodsafe er en kvalifisert produsent med full CE-sertifisering av alle tjenester og er i vårt miljøarbeid. Woodsafe PRO og Woodsafe Exterior WFX innehar typegodkjenningssertifikatene
EN 16755DRF EXT, som avgjør om produktene er godkjent for bruk i utvendige miljøer, som for eksempel fasadekledning, og at produktet oppfyller kravene til brannsikkert tre, avslutter Thomas.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår