Endringer i Rockpanel

 
Endringer i RockpanelBildet: Mikkel Langetoft-Nielsen
DANMARK: Mikkel Langetoft-Nielsen får ansvaret for å sette retningen for salget i Danmark og erstatter Allan Lindboe, som nå skal introdusere Rockpanel på det norske markedet.

Den nye Business Manager i Rockpanel, som produserer fasadeløsninger i steinull og er en del av Rockwool Group, er rekruttert fra de interne linjene:

Et år i rollen som Area Sales Manager har gitt et unikt innblikk i løsningene, markedet og de ulike aktørene, sier Mikkel Langetoft-Nielsen, som uten å nøle sa ja til de nye utfordringene:

– Jeg er selvfølgelig glad og stolt over at jeg ble pekt ut i organisasjonen. Det er mange viktige oppgaver å ta fatt på. Fremfor alt ser jeg frem til å sette alle mine krefter inn på å oppfylle det enorme potensialet som finnes for å gjøre Rockpanel til en enda større og sterkere aktør på det danske markedet. Og for å sørge for at flere får øynene opp for fordelene med fasadeløsningene våre.

Den nye forretningssjefen gleder seg til å ta fatt på den spennende reisen som Rockpanel allerede legger ut på:

– I tillegg er det et privilegium å være en del av en organisasjon med gode kollegaer, stort fokus på bærekraft og et flatt hierarki, som gjør at det blir mindre fra idé til handling.

Setter alt inn i norske prosjekter

Mikkel Langetoft-Nielsen tar over etter Allan Lindboe, som som internasjonal Business Director fremover vil ha nok å gjøre med å introdusere Rockpanel på det norske markedet:

– Det er med stor tillit og trygghet jeg gir stafettpinnen videre til Mikkel, mens jeg skal fokusere på å bygge vår organisasjon i Norge, og promotere våre fasadeløsninger, sier Allan Lindboe og legger til:

– Dette er riktig tidspunkt for Rockpanel å legge alt inn i de norske prosjektene, hvor fibersement ofte brukes som fasadekledning. Her ser vi at vi kan være et godt alternativ og bringe en høyere grad av designfrihet til bordet. I tillegg er vi en god match når det gjelder det store fokuset på bærekraft som kjennetegner det norske markedet.

KILDE: Dagens Byggeri

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave