Enqcon satser i Norge

 
Enqcon satser i Norge
engcon, den verdensledende produsenten av tiltrotatorer, styrker sin posisjon i Norge ved å etablere et eget salgsselskap utenfor Oslo. Mulighetene for å vokse på det norske markedet anses som gode og en lokal virksomhet gjør det mulig å bygge gode relasjoner med sluttkundene.

engcon har vært på det norske markedet siden 1995. Etableringen av et eget salgsselskap vil forsterke engcons tilstedeværelse på det norske markedet.

– Etableringen av et eget salgsselskap i Norge har under lengre tid vært høyt opp på vår prioriteringsliste, sier engcons administrerende direktør Krister Blomgren. Det finns et stort potensial for oss i Norge. Ved å være direkte tilstede kan vi jobbe nærmere våre sluttkunder og kan dermed enklere dekke deres behov nå og i framtiden, fortsetter han.

Rekrutteringen av personell for å bygge opp den lokale virksomheten er i gang. Landssjefen i Norge, Morten Fjeld Nielsen, har stor erfaring med både engcons produkter og selskapet da han har vært salgssjef for den lokale distributøren som engcon har hatt et langt samarbeid med.

– Å bygge en ny organisasjon basert på et produkt som er velkjent i Norge er et spennende oppdrag. Forskjellen er at vi nå har blitt en del av engcon på ordentlig. Nærheten til morselskapet vil gjøre oss til et sterkere og mer fleksibelt selskap, sier Morten Fjeld Nielsen.

engcon Norge åpner sine nye lokaler på Skedsmo utenfor Oslo i januar 2023, og virksomheten kommer til å bestå av selgere og teknisk personell som har ansvar for det norske markedet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave