Erfaren ingeniør med VA- og kommunalteknisk kompetanse

 
Erfaren ingeniør med VA- og kommunalteknisk kompetanse
Søknadsfrist: 23.01.22
Sted: Bergen/Norheimsund/Voss - Water
Tittel: Ingeniør

 

Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med gode råd og ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Og er du en engasjert og fremoverlent senior med interesse for VA- og anleggsteknikk? Da kan dette være neste skritt i din karriere!


BLI EN DEL AV AVDELING VANN I BERGEN / VOSS / NORHEIMSUND

Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges mest erfarne og sterkeste fagmiljøer, og er involvert i planleggingen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Vi har oppdrag for både private entreprenører, eiendomsutviklere og offentlige byggherrer fra statlig til kommunalt nivå.  Av prosjekteksempel kan nevnes store infrastrukturprosjekter som Nygårdstangen-Bergen-Fløen, Fornebubanen og flere fylkes-/riks-/europavegprosjekter. Vi planlegger flere sentrale overføringsanlegg, f.eks. nye hovedvannforsyninger til Stavanger og Oslo, saneringstiltak og lokale oppsamlings- og distribusjonsledninger i tilknytning til bolig-/hytteområder, næringsparker etc.  Å kunne dimensjonere og vurdere løsninger innen overvann- og flomhåndtering er blitt stadig viktigere oppgaver og kompetansebehov i våre prosjekter.  

 
FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I BERGEN

I denne stillingen vil du være del av vårt engasjerte og dyktige team i Bergen, ev. på Voss eller Norheimsund. Vi er 15 medarbeidere i seksjonen med erfaring fra 1,5 år og opp til 40 års erfaring. og holder til i helt nye moderne lokaler i Kronstadparken.
Lokalt jobber vi både i små og større prosjekter, alt fra VA-rammeplaner til større tverrfaglige infrastrukturprosjekter.

Ellers jobber du også tett sammen med kollegaer - både innen vann og tverrfaglig på tvers av lokasjoner i COWI.

Avhengig av dine ferdigheter og interesser vil du til daglig typisk kunne jobbe med en, eller flere av følgende oppgaver:

 • Planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av vann-, avløp- og overvannsanlegg
 • Disiplinledelse innen VA i tverrfaglige prosjekter
 • Ledelse av prosjekteringsteam med ulike størrelse og kompleksitet
 • Tidligfaserådgivning, vanninfrastruktur og flomhåndtering .
 • Bidra i tilbudsarbeid og kundedialog
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god til å skape relasjoner, ha handlekraft og gjennomføringsevne. Du er nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.
Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA
 • Ønskelig med minst 5 års arbeidserfaring innen VA-faget
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Har du kompetanse med følgende vil det telle positivt:

 • Deltagelse i større infrastrukturprosjekter
 • Erfaring fra kommunal virksomhet eller entreprenørbransjen vil telle positivt
 • "Hands on" erfaring med VA-anlegg


COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige og av stor betydning for lokalsamfunnet. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. 

Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter 
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI, og spesielt VA-fagnettverket er aktivt på tvers av alle våre kontorsteder.
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor etter nærmere avtale.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger


HAR DU SPØRSMÅL?

Skulle du ha spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon om stillingene, må du ikke nøle med å ta kontakt med Kjersti Jahnsen, seksjonsleder Bergen på tlf +47 908 94 476 eller e-post kjj@cowi.com.
 

SLIK SØKER DU

Vi ser gjerne at du sender inn CV og eventuelt søknadsbrev så snart som mulig og innen 23. januar 2022. Alle søknader behandles konfidensielt.


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, livssyn, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår