Erfaren rådgiver risikostyring/RAMS

 
Erfaren rådgiver risikostyring/RAMS
Søknadsfrist: 16.01.22
Sted: Oslo - Infrastructure
Tittel: Rådgiver

Vil du ha ansvaret for risikostyring og sikkerhet i spennende, tverrfaglige prosjekter? Kan du løfte vår seksjon med din kunnskap? Er du en dreven risikoanalytiker og klar for nye utfordringer? 

VELKOMMEN TIL BANEAVDELINGEN I OSLO

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge og er en ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for transport og byutvikling, består avdeling Bane i dag av ca. 70 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. Seksjon for risiko- og kvalitetsstyring består pr i dag av 10 medarbeidere med spesialkompetanse innen RAMS. Her vil vi i de neste årene jobbe sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, Nygårdstangen - Bergen - Fløen og Stjørdal stasjon. Våre tjenester omfatter hele prosjektlivsløpet fra mulighetsstudie via for- og sluttprosjektering til tilsyn, drift og vedlikehold.

VÆR MED PÅ Å FREMME BÆREKRAFTIGE LØSNINGER MED OPTIMAL RISIKOSTYRING

I denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Du vil samarbeide tett med gode kollegaer og Head of Section. Dine hovedoppgaver vil være risikostyring og RAMS ledelse i et av landets ledende fagmiljøer innen Bane.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • å lede og koordinere risikostyringsprosesser i prosjekter sammen med dine kollegaer
 • å bistå seksjonslederen med å identifisere nye markeder og kunder
 • å bidra faglig i forbindelse med tilbudsvurderinger og tilbudsarbeid
 • å gi faglige innspill i seksjonen
 • å bidra til faglig utvikling av medarbeidere og opplæring av juniorer

I COWI verdsetter vi samarbeid, og i disse stillingene vil du inngå som en del av et prosjektlederteam som leder risikostyring og RAMS i våre prosjekter. Stillingene er i stor grad tiltenkt prosjektarbeid, og noe reisevirksomhet må påberegnes. 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger. Skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med evne til å bygge tillit og gode relasjoner. Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, og du trives med å lede en prosess i et prosjektlederteam. Det er også viktig at du raskt kan fungere som RAMS-leder i store og mellomstore prosjekter med god evne til å mestre stress og finne de gode løsningene. 


I tillegg er det ønskelig med:

 • Master eller tilsvarende innen tekniske fag/er sivilingeniør
 • minst 3 år dokumentert erfaring innen risikostyring/teknisk sikkerhet/RAMS i transport-, infrastruktur eller bygg- og anleggsbransjen.
 • erfaring med jernbaneprosjekter
 • kjennskap til EN 50126 og CSM-RA – eller tilsvarende standarder fra andre bransjer/sektorer.
 • solide analytiske ferdigheter
 • erfaring som konsulent
 • kjennskap til BIM/3D.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Head of Section Robert Ganz på Risikostyring og kvalitet, på tel. +47 901 39 383.

SLIK SØKER DU
Klikk på lenken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår