Erichsen & Horgen og Grenland Tekhus vant

 
Erichsen & Horgen og Grenland Tekhus vantRolf Åkerdalen, Jørn Lindberg og Knut Haugen i Grenland Trehus
Grenland Tekhus, et samarbeid mellom firmaene Erichsen & Horgen, Malnes og Endresen og A.L Høyer Skien, vant rammeavtalen med Sykehuset Telemark HF om teknisk rådgivning for fagene RIV, RIE og RIB.

Det var hard konkurranse om rammeavtalene, hvor Sykehuset Telemark HF har inngått parallelle avtaler innenfor hvert av fagområdene. Da er det ekstra godt å komme seirende ut av konkurransen når det er rangeringen som vil bli benyttet ved avrop. 

Erichsen & Horgen kjenner godt til Sykehuset Telemark HF gjennom tidligere rammeavtaler.

  - Vi er veldig glade for å vinne denne rammeavtalen som befester vår posisjon som et av de ledende rådgiverfirmaene innen Helsebygg i Norge. Nå er vi involvert i flere spennende sykehusprosjekter i regionen. Vi jobber bl.a. med Nytt Vestre Viken sykehus, hvor skisseprosjektet ble ferdigstilt på nyåret og ikke minst Tønsbergprosjektet som hadde oppstart rett før sommeren, sier Rolf Åkredalen, avdelingsleder for Erichsen & Horgens kontor i Skien i en pressemelding.

Rammeavtalen med Sykehuset Telemark HF omfatter rådgivning i forbindelse med løpende vedlikehold og utvikling av eiendomsmassen ved STHF. Oppdraget inkluderer også uavhengig kontroll. Rammeavtalen har en varighet på to år med opsjon på ett + ett års forlengelse.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave