Ett steg nærmere realisering

 
Ett steg nærmere realisering
Nordviksenteret Eiendom AS har to eiendommer i Bodø på hver ca. 15 mål tomt, som begge ligger strategisk til som nærmeste naboer til kjøpesenteret City Nord.

Arbeidet med utvikling av eiendommen, hvor Toyota Bodø, Nordvik Bilsalg, Europcar, Karlsen Lakksenter, Dyreklinikken, Nordvik Gruppen og noen andre kontorleietakere holder til, er startet. Reguleringssaken som åpner for bygging av totalt 29.000 m2 gulvareal har passert i Bodø Bystyre i høst, og dispensasjonssøknaden i forhold til kjøpesenterbestemmelsene ble godkjent av fylkestinget før jul. Nå gjenstår endelig behandling og stadfesting av reguleringsplanen i bystyret i løpet av januar/februar 2017.

Parallelt med dette jobbes det med konseptutvikling og ideskisser. I tillegg til nye lokaler for Nordvik-virksomheter planlegges i første byggetrinn betydelige arealer for utleie til eksterne leietakere.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår