Eurotherm inn på det norske markedet

 
Eurotherm inn på det norske markedetFra venstre: Styreleder Christian Pezzei i Eurotherm, daglig leder Morten Dalen, styreleder Knut Gartland i Eurotherm Norge og direktør Michele Bottoni i Eurotherm.
Eurotherm utvikler, produserer og markedsfører komplette vannbårne systemer. Helt siden oppstarten i Bolzano i Italia i 1984 har selskapet vært med på å prege utviklingen innen dette fagområdet. Selskapet har levert produkter og tjenester og vært med på å fremme kontinuerlig teknologisk og materiell innovasjon.

Hele hjemmet
I dag tilbyr selskapet et omfattende utvalg av systemer og teknologier som utnytter alle overflater i hjemmet: gulv, tak og til og med vegger blir forvandlet til usynlige og lydløse komfortelementer. I hjertet av Eurotherms filosofi ligger begrepet effektiv komfort.

– Vi er stolte av vår 30 år lange erfaring med utvikling av vannbårne systemer, sier styreleder Christian Pezzei i Eurotherm.

Internasjonal utbredelse
I dag er Eurotherm på plass i Spania, Irland, Tyskland og Tsjekkia. I tillegg har Eurotherm datterselskaper i Slovakia og Frankrike.

Nå har selskapet skrevet avtale med sin nye partner i Norge.

– Vi ser virkelig fram til et fruktbart samarbeid med vår nye norske partner, og håper at vi kan bidra til å dekke norske kunders behov, sier direktør Michele Bottoni i Eurotherm.

– Norge er i en spennende fase og opptatt av miljø- og energieffektivisering. Vi vil gjerne være med på denne reisen. Vi kjenner Morten Dalen fra tidligere relasjoner, og har sterk tro på at hans engasjement og kunnskap vil bidra til å utvikle mulighetene for Eurotherms vannbårne systemer i Norge.

Tror på mulighetene
Det norske selskapet lover på sin side at Eurotherm skal bli et ettertraktet merke også i det norske markedet.

– Eurotherm er en dominerende aktør i sitt hjemmemarked og satser tungt på produktutvikling av miljøvennlige og energieffektive løsninger. Vi ser at selskapet kan tilføre nye og spennende produkter og har stor tro på mulighetene, sier daglig leder Morten Dalen i Eurotherm Norge.

Kravene øker
Etterspørsel etter stadig mer komfortable hjem og arbeidsplasser skaper ny vekst. Det stilles høyere krav til både lydkomfort, temperatur- og luftventilasjonssystemer og løsningene som velges skal være økonomieffektive, stabile, intelligente og brukervennlige for sluttbrukeren.

Samtidig skal produktene tilfredsstille effektive byggemetoder og skape vinn-vinn-løsning både for leverandør, utbygger og sluttbruker.

– Vi ser fram til å samarbeide med en produsent som setter miljø- og produktinnovasjon høyt på agendaen, sier Dalen.

I tillegg til samarbeid med universitetene er selskapets ledelse er sterkt engasjert i en rekke organisasjoner og prosjektet knyttet til produktkvalitet og miljø som Q-ray, Energy@Home, Green Building Council, Climate House Agency og Eu-ray.

– Dette gjør oss trygge på at selskapet utvikler løsninger i dag som er rettet mot framtiden, sier Dalen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår