Expandia Moduler inn i Fiskumparken

 
Expandia Moduler inn i FiskumparkenBildet: En av landets største: Fiskumparken er på 810 dekar.
Expandia Moduler har kjøpt den første tomten i Fiskumparken i Øvre Eiker. Innen årets utgang flytter selskapet inn, og kan samle hele virksomheten som i dag drives i Kongsberg og Drammen.

Anleggsarbeidet i den 810 dekar store næringsparken mellom Drammen og Kongsberg pågår for fullt. Når Expandia Moduler flytter inn, kommer det til å skje på egen tomt og i egne produkter – modulbaserte kontorer.

Perfekt lokalisering

– Beliggenheten tett inntil E134 mellom Drammen og Kongsberg er perfekt lokalisering for et selskap som Expandia Moduler som betjener hele landet, sier administrerende direktør Runar Heistad, i en pressemelding.

Han opplyser at selskapet kommer til å flytte kontorene fra Krokstadelva og lageret fra Heistadmoen til Fiskumparken.

- Beliggenheten er også perfekt for våre medarbeidere, sier Heistad.

Det er Vestaksen Eiendom som står bak Fiskumparken. Administrerende direktør, Stene Tømmeraas Bergsløkken, er godt fornøyd med at Expandia kommer til å flytte inn.
– I Fiskumparken tilrettelegger vi spesielt for bedrifter innen logistikk, industri, byggevare, proffhandel og plasskrevende varehandel, kombinasjonslokaler og lager. Expandia er et selskap i vekst og som tilbyr innovative og fleksible løsninger. Det passer perfekt inn i det miljøet vi ønsker å skape her, sier Bergsløkken.

Vokser

Expandia Moduler leverer midlertidige lokaler til kontorer, skoler, omsorgsboliger, barnehager o.l. Selskapets hovedkontor ligger i Sverige, og virksomheten her i landet ble innledet for ti år siden av Runar Heistad.
Den gang var modulflåten 4000 kvadratmeter. I dag er flåten 63.000 kvadratmeter i 2200 moduler.  Fire ganger er Expandia Moduler kåret til gasellebedrift og har nå ti medarbeidere i staben.
Heistad opplyser at ekspansjonsmulighetene som selskapet får i Fiskumparken veide tungt.
Vestaksens eiendomsutvikler, Fredrik Staubo Jensen, og prosjektleder for parken, Reidun Haaland, merker økt interesse etter at den nye E134 mellom Damåsen og Saggrenda er blitt mer kjent.

Salg og utleie

Næringsparken på Fiskum er spesielt attraktiv for virksomheter som betjener markedene vestover fra Oslo, og store markeder som omfatter Drammen, Kongsberg, Notodden, Ringerike, Telemark og Vestfold.
- Vi kan tilby store tomter for salg eller leie og fleksible løsninger i en næringspark som ligger sentralt i forhold til markedene og rett ved E134. De selskapene som flytter inn her, kan vokse, sier Vestaksens Stene Bergsløkken. Expandias leder nikker. Hans ambisjon er fortsatt vekst. I oktober skal den 15 dekar store tomten være byggeklar.

– Vi er på plass innen årets utgang. For oss tar det jo kun en uke å montere kontorene, avslutter Expandia-gründeren.

Bildet: Expandia Moduler er klare for Fiskumparken. Fra venstre eiendomsutvikler Fredrik Staubo Jensen i Vestaksen Eiendom, administrerende direktør Runar Heistad i Expandia Moduler og prosjektleder Reidun Haaland i Vestaksen Eiendom.(Foto: Torbjørn Tandberg).
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår