EZ Street Asfalt på plass i Norge

 
EZ Street Asfalt på plass i NorgeIllustrasjonsbilde
Conzept AS er en produsent og leverandør av en ny type asfalt i Norge. EZ Street er en polymermodifisert asfalt som innehar flere egenskaper, blant annet at den kan oppbevares og benyttes kald.

- Vi har siden våren 2018 jobbet med produktet sammen med grunnleggerne av EZ Street Asphalt i USA. EZ Street blir produsert og solgt i over 20 land rundt omkring i verden, i alle slags klima og miljøer, sier salgssjef i Conzept AS, Anders Jenssveen, i en pressemelding.

- Conzept AS har kjøpt lisensen for Norge, og med mulighet for levere til resten av Skandinavia, samt Finland. Vi har allerede fått en del kunder som har benyttet produktet, med veldig gode tilbakemeldinger. Resepten har vært under utvikling og i bruk siden 1995, så kvaliteten og bruksområdene er godt utprøvd sier Jenssveen.

EZ Street er en polymermodifisert asfalt som innehar flere egenskaper, blant annet at den kan oppbevares og benyttes kald.
- EZ Street Asfalt er miljøvennlig og gir et permanent resultat. Den gir også en helårs mulighet til å utbedre og reparere asfaltskader. Den benyttes både i regn og i kuldegrader uten ytterligere tilsetninger, og er ferdig til bruk. Asfalten kan leveres i 22kg sekker og 1000kg big-bag, samt i løs bulk, sier Jenssveen,

- Det finnes mange typer kaldasfalt med ulike kvaliteter og forpakninger. Fordelen med EZ Street Asfalt er, i tillegg til egenskapene den innehar, at vi produserer den både i småforpakninger og i bulk-løsmasse. Dette gir alle kommuner og entreprenørselskaper en mulighet til å rasjonalisere vedlikehold av asfalt på veier og plasser.

- Med EZ Street Asfalt kan man bringe med seg ønsket mengde asfalt fra eget lager og ferdigstille prosjektet samtidig som mannskap, maskiner og utstyr er på plassen. Enten midlertidig, eller permanent. Overskytende masse tas med tilbake til lager og kan benyttes videre ved neste anledning da den har en lagringskapasitet på 6-12 måneder, sier Jenssveen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave