Fagmesse i «Corona-format» i Kristiansand

 
Fagmesse i «Corona-format» i KristiansandBildet: - Bransjen har et stort behov for å møtes til en faglig minimesse, mener salgssjef i Kro Produksjon, Richard Waren, (t.v) Derfor inviteres det til messe i Kristiansand 3. februar.
Kro Produksjon AS, mest kjent for sine ventilasjonsprodukter, inviterer i samarbeid med noen av bransjens aktører innen VVS, Energi og ventilasjon til en fagmesse i «Corona-format» i Kristiansand 3. februar.

Av Odd Borgestrand

- Vi tror det er et stort behov for fysiske møter i de ulike bransjene, og det frister til gjentakelse fra et lignende fagtreff i Florø i september. Den gang var det Niprox AS som sto som vertskap, mens vi tar på oss den rollen i Kristiansand, sier salgssjef i Kro Produksjon, Richard Waren til VVS aktuelt.

Leverandører som blir med i Kristiansand er Grundfos, Energiingeniørene Enerin, Systemair, Dantherm, View, Moderne Varme AS og Niprox. Minimessa arrangeres på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand, og hver enkelt leverandør stiller med egen stand for å presentere sine nyheter og produkter.

- Vi tror dette blir et flott arrangement, der det også blir et uformelt sosialt samvær med kolleger og leverandører.  Vi hadde et lignende arrangement i Florø, der hver enkelt leverandør har med seg sine produkter. Vi er forskjellige leverandører innen ulike fag, men likevel har vi mange felles kunder og kontaktpunkter, og derfor håper vi på god oppslutning også i Kristiansand, sier Waren videre.

Arrangørene har et nært samarbeid med Clarion Hotel Ernst i Kristiansand, der alle smittevernhensyn blir ivaretatt på en god måte.
- Det blir selvsagt påmelding og registrering, og vi åpner for det antall som blir tillatt på messedagen. Så lang tid i forveien er det derfor vanskelig å anslå nøyaktig antall. Pr i dag er det aktuelle tallet 50 for vår messe, opplyser Waren.

Kro Produksjon har lagt bak seg et godt år, forholdene tatt i betraktning.

- Vi merket nedgang i omsetningen da Norge stengte ned i mars, men nå i høst har vi hatt fullt trykk. Vi forventer derfor et resultat på fjorårets nivå. En av grunnene til det er at vi nå også har fått brannspjeld inn i vårt sortiment og har ansatt en egen medarbeider til å følge opp dette produktet, sier Waren, som gleder seg til fagtreffet i Kristiansand.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave