Får storkontrakt av Bybanen i Bergen

 
Får storkontrakt av Bybanen i Bergen
Techconsult i Bergen er tildelt rammekontrakt med Bybanen Utbygging. Avtalen omfatter byggeteknisk fagpersonell som skal styrke Bybane-organisasjonen i en hektisk utbyggingsfase.

Rammekontrakten har en varighet på syv år (2017-2024).

Bybanen byggetrinn 4 – Vi skal sammen med våre partnere levere byggeledelse, prosjektledelse, rådgivning og prosjekteringsarbeid, forklarer administrerende direktør Ronny Meyer i Techconsult. Det er Bybanens byggetrinn 4 (Fyllingsdalen) kontrakten i all hovedsak gjelder, men det ligger også åpning for å gi ressurser til andre prosjekter i regi av Bybanen. Meyer estimerer at totalverdien på de rammekontrakter som nå er delt ut ligger på rundt 150 millioner kroner.

– For oss er dette en svært interessant og viktig avtale innen et av våre mest sentrale fagområder, og vi setter stor pris på den tillit Bybanen Utvikling har vist oss ved denne tildelingen.

Solide samarbeidspartnere – Vi har fått med svært dyktige partnere på denne avtalen som gjør at vi kan levere optimalt, fortsetter Meyer. Selskapene Artec AS, Aritech AS, Fylkesnes AS, Trafsys AS og Jeessaa AS er alle solide selskaper med høy kompetanse innen de fagområder Bybanen Utbygging har signalisert de er på jakt etter.

– Sammen skal vi sørge for å stille til rådighet nødvendig kompetanse både til korte og mer langvarige oppdrag, sier Meyer.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår