Fasadgruppen kjøper Chem-Con

 
Fasadgruppen kjøper Chem-ConBildet: Yngve Kvia og Erling Pettersen.
Fasadgruppen fortsetter å vokse på Vestlandet gjennom oppkjøp av entreprenør- og murmesterfirmaet Chem-Con AS.

Chem-con ble etablert i 1982 og utfører tjenester innen mur og puss fortrinnsvis i Stavanger og omegn, men også i andre deler av Norge. Vi leverer også bygningsintegrerte solcellepaneler (BIPV) som kan brukes både til nybygg og ved renovering. Panelene kan skreddersys i henhold til kundens ønske for å bli en integrert del av byggets arkitektur. Chem-Con har 25 heltidsansatte og omsatte for 34 millioner kroner i 2021.

Oppkjøpet av Chem-Con skjer gjennom Fasadgruppens datterselskap RSM Fasade, et annet Stavangerbasert firma med fokus på mur og puss, som ønsker sine nye kolleger velkommen.

- Chem-Con har et godt renommé i Stavanger og blir et sterkt tilskudd til Fasadgruppens virksomhet på Vestlandet. Vi i RSM Fasade har god erfaring fra tidligere samarbeid med Chem-Con og ser at vi utfyller hverandre på en god måte. Sammen får vi store muligheter til å ta på oss større prosjekter og vinne markedsandeler i regionen, sier Yngve Kvia, administrerende direktør i RSM Fasade, i en pressemelding.

- Vi har med stor interesse fulgt Fasadgruppens etablering i Stavanger og ser frem til å bli en del av gruppen. Vi kjenner RSM Fasade godt og gleder oss til å utforske nye muligheter og utvikle oss sammen, sier Erling Pettersen, administrerende direktør i Chem-Com.

Fasadgruppen finansierer oppkjøpet med egne kontanter. Fullføringen av oppkjøpet er ikke underlagt noen vilkår for gjennomføring, og Chem-Con blir derfor umiddelbart en del av Fasadgruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave