Fasadgruppen kjøper SH-bygg

 
Fasadgruppen kjøper SH-byggBildet: SH-Bygg ble etablert i 2008 og har bygget opp en sterk posisjon i Oslo-regionen med fokus på renovering av fasader og balkonger. F.v.: Jonas Lunde, Jan Erik Pedersen og Hagji Shala.
Fasadgruppen kjøper opp fasaderehabiliteringselskapet SH-Bygg AS inklusive datterselskapet SH Tømmer AS og SH-Bygg Tegl AS (til sammen «SH») med virksomhet i Oslo.

SH-Bygg ble etablert i 2008 og har bygget opp en sterk posisjon i Oslo-regionen med fokus på renovering av fasader og balkonger. Datterselskapet SH Tømmer og SH-Bygg Tegl supplerer SH-Bygg med tjenester innen snekring og muring. SH har 43 heltidsansatte og omsatte for cirka 74 millioner kroner i 2020.

- Med SH-Bygg styrker Fasadgruppen sin posisjon i Oslo-regionen, som er det klart største regionale markedet i Norge. SH-Bygg har mange kvaliteter som vi verdsetter – et kompetent lederskap, omfattende håndverksekspertise og sterk lokal forankring, sier Johan Claesson, forretningsområdesjef for Fasadgruppen Väst i en pressemelding.

- Vi har med interesse fulgt Fasadgruppens ekspansjon i Norge. Det føles bra å bli en del av den fortsatte reisen og fortsette å utvikle både SHs og Fasadgruppens posisjon på markedet fremover, sier Jan Erik Pedersen, adm.dir. i SH-Bygg.

Fasadgruppen finansierer oppkjøpet av samtlige aksjer i SH med tilgjengelige kredittfasiliteter og egne kontanter. Selgerne har forpliktet seg til å reinvestere en del av kjøpesummen ved å kjøpe eksisterende aksjer i Fasadgruppen for et beløp tilsvarende 11 MNOK. Aksjene som kjøpes gjennom reinvesteringen, er gjenstand for et salgsforbud (såkalt lock up-forpliktelse) til desember 2022. Fullføringen av oppkjøpet er ikke underlagt noen vilkår for gjennomføring, og SH blir derfor umiddelbart en del av Fasadgruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår