Fikk rehabiliteringskontrakt til én milliard

 
Fikk rehabiliteringskontrakt til én milliardNCC skal rehabilitere 503 rekkehus i Danmark, med det formål å oppnå mer moderne standard og bedre energiytelse. Kontrakten er verdt rundt én milliard svenske kroner. (Foto: NCC).
NCC har fått sitt hittil største rehabiliteringsprosjekt i Danmark. Kontrakten gjelder 503 rekkehus og er verdt rundt én milliard svenske kroner.

Det dreier seg om rehabilitering av rekkehus i et boligområde i Albertslund, syd for Bo-Vest. 

Rehabiliteringen vil strekke seg over drøyt tre år, med start i februar 2020, skriver NCC i en pressemelding.

I en tidligere fase har NCC renovert 493 rekkehus som ble klare sommeren 2019. Gjennom godt samarbeid og god planlegging kunne prosjektet fullføre fem hjem i uken uten å gå på akkord med kvalitet eller sikkerhet. Rehabiliteringen vil gi husene, som ble bygget på 1960-tallet, moderne standard og bedre energiytelse. Prosjektet gir hele området et tydelig kvalitetsløft.

- Vi tar med oss ​​de gode erfaringene fra det første prosjektet slik at vi kan jobbe så effektivt og med høyest mulig kvalitet, sier Dennis Nielsen, leder for NCC Renovation. Med den samme organisasjonen som i det første prosjektet, kan vi sikre at vår enorme kunnskap om området kan omdannes til høy produktivitet.

Bak prosjektet står Albertslund Boligselskab avd. 3702 sør / vest BO-VEST.

- Vi gleder oss veldig til nok et langsiktig samarbeid med NCC om vårt hittil største oppussingsprosjekt i Bo-Vest. Vi forventer selvfølgelig at vi sammen kan dra nytte av opplevelsen av nærområdet ved å ha den samme organisasjonen med både konsulenter, byggentreprenører og byggherrer, og vi vil åpenbart være glade hvis NCC nok en gang kan være klare før den fastsatte tiden, sier Peter Føhrby Nybom, senior prosjektleder i Bo-Vest, i en pressemelding.

Arbeidet vil starte i slutten av februar 2020 og forventes å være ferdig i juli 2023. Kontrakten utgjør cirka 982 millioner svenske kroner med mulighet for en betinget tilleggskontrakt på ytterligere 90 millioner svenske kroner i samme periode. Avtalen er registrert i forretningsområdet NCC Building Nordics i første kvartal i 2020.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave