Fire nye kontrakter til BMO Entreprenør

 
Fire nye kontrakter til BMO EntreprenørIILUSTRASJONSFOTO: Bildet er fra en tidligere tunneljobb som BMO Entreprenør har utført.
Endúr ASAs datterselskap, BMO Entreprenør, opplever svært godt ordretilgang om dagen. Denne uken har selskapet signert to kontrakter og ligger svært godt an til å sikre seg ytterligere to.

– Vi opplever en betydelig etterspørsel etter tjenestene vi leverer. Spesielt ser markedet for rehabilitering av infrastruktur sterkt ut fremover, sier Jeppe Raaholt i BMO Entreprenør.

Torsdag denne uken ble tilbudene for rehabilitering av Hamangtunnelen åpnet. Tunnelen ligger i Sandvika i Bærum og har vært stengt i rundt et år, mens det har pågått arbeid på det lokale veinettet. Åpningsprotokollen viser at BMO Entreprenør er laveste tilbyder med en tilbudssum på cirka 25 millioner kroner.
– Dette er et prosjekt som passer oss svært godt. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring med rehabilitering av betongkonstruksjoner, sier avdelingsleder i BMO Entreprenør, Bent Asbjørnhus i en pressemelding.

Tunnelen som stod ferdig i 1983 og er 330 meter lang. Nå er altså tiden moden for en større rehabilitering. Arbeidet skal gjennomføres i perioden frem til 1.oktober i år og innebærer i hovedsak betongrehabilitering og støping av nye betongvegger i hele tunnelens lengde, i tillegg til utskifting av store deler av det elektriske anlegget.

Dette er imidlertid bare én av flere kontrakter som BMO har sikret seg den siste uken. I løpet av svært kort tid har selskapet nemlig også signert avtaler om vedlikehold for Oslo Havn KF og bruforsterkning på Kongsvingerbanen for BaneNor. Førstnevnte gjelder drift og vedlikehold for sporområdene til Oslo havn og har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere to år. Arbeidene på Kongsvingerbanen er vedlikehold og forsterkninger av to broer. Dette er et arbeid som begynner i mars og som ferdigstilles i løpet av sommeren. I tillegg er BMO Entreprenør også lavest ved åpning av tilbudene på bruvedlikehold i Finnmark i 2021 og 2022.

Avtalene har samlet et volum på i underkant av 50 millioner kroner og det aller meste skal gjennomføres i inneværende år.
– Jeg gleder meg spesielt over at vi er ekstremt konkurransedyktige når det er kontrakter som vi mener passer oss godt, sier Raaholt.

Endúr er et norsk industrikonsern med røtter som strekker seg over 160 år tilbake i tid. Konsernet har aktiviteter over hele landet og spisskompetanse innen havbruk, marin infrastruktur, maritime næringer og energi.

Endúr er et norsk industrikonsern med røtter som strekker seg over 160 år tilbake i tid. Konsernet har aktiviteter over hele landet og spisskompetanse innen havbruk, marin infrastruktur, maritime næringer og energi.

– Rehabilitering av infrastruktur er et av våre viktige satsingsområder. Jeg er derfor svært tilfreds med de nye kontraktene, sier konsernsjef i Endúr ASA, Hans Olav Storkås. 
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår