Firesafe Thermax kjøper Brann og Rømning

 
Firesafe Thermax kjøper Brann og RømningBildet: Frode Stangeland (t.v.) og Ove Larsen
Firesafe Thermax kjøper Brann og Rømning AS, som tilbyr komplette løsninger innen levering og montering av dører, porter, lås og beslag.

- Med kjøpet av Brann og Rømning AS styrker vi ytterligere vår posisjon i Rogaland, sier daglig leder Ove Larsen i Firesafe Thermax, i en pressemelding.

Brann og Rømning ble etablert i 2017 og holder til på Klepp. Bedriften omsatte for 12 millioner kroner i 2021 og har 4 ansatte. 

Brann og Rømning eies i dag av Frode Stangeland som er utdannet låsesmed og har jobbet med dører siden 2004. -Vi er glade for å få Firesafe Thermax inn som eier av bedriften og ser frem til nye utfordringer og nye bekjentskap. Sammen vil vi styrke vår kompetanse og få større kapasitet ved salg, utførelse og service, sier Stangeland.  De flytter i løpet av høsten inn i Firesafe Thermax sine lokaler på Klepp, og Stangeland vil jobbe med salg og prosjekter innen komplette dørløsninger.

– Det er stor aktivitet i regionen og nå som vi kan tilby alle tjenester innen brannsikring så ser vi mange muligheter framover, sier Frode Stangeland.

Om Firesafe Thermax:

Firesafe Thermax AS fra 2020 et datterselskap av Firesafe og en ledende aktør innen passiv brannsikring og fuging i Sør-Rogaland som holder til på Klepp utenfor Sandnes. Bedriften har 40 ansatte, omsatte i 2021 for kr 38,5 mnok og ble startet i 1999 av Kjell Haugland og Ove Larsen.

Om Firesafe:

Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,2 mrd kr og har 900 ansatte og 28 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble etablert i 1981. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave