fischer PowerFast II – Ny treskrue for rask og sikker montering

 
fischer PowerFast II – Ny treskrue for rask og sikker montering
Om en skrue er rask eller ikke å skru inn, kan virke irrelevant for folk flest. Men for håndverkeren som bruker store deler av sin arbeidsdag på monteringsarbeid, gir det en vesentlig tidsbesparelse å bruke en raskere skrue. Redusert motstand øker også brukstiden før batteri på drillen må lades.

Som en av verdens ledende produsenter av skruer og festemidler lanserer vi i disse dager en ny skrueserie hvor egenskaper er optimaliserte på alle områder, med hensikt å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for proffen og andre sluttkunder. fischer PowerFast II er resultatet av flere års forskning, testing og utvikling.

Mange fordeler
fischer PowerFast II er forbedret på alle områder, og definitivt den beste treskruen fischer har produsert. Spissen på skruen har dobbelgjenge, med resultat at den griper veldig raskt uten å slure i materialet. Det har faktisk lyktes å oppnå en bittid som er vesentlig kortere ift andre alternativer i markedet.

Tester viser at når skruen har grepet tak, er også resten av monteringen blant de raskeste på markedet. fischer PowerFast II er optimalisert for bruk i både tre-, hardtre-, metall- og nylonplugger. Dette gjør at produktet skiller seg ut som mer multifunksjonell enn mange andre tilsvarende produkter.

 

fischer PowerFast II er også meget skånsom mot materialet som det festes i. Skruen har patent på ny skruespiss og innvendige freseribber. Disse beskytter treverk og nylonplugg, slik at risikoen for at treverket sprekker eller pluggen blir skadet under montering minimeres.

En konsekvens er at Powerfast II kan benyttes med mindre kantavstand uten fare for å splitte materialet.

Egenskaper som enkel stikkskruing, godt feste til bits, kombinert med raskere sammenføyning av materialer og redusert monteringstid, vil gjøre produktet til en populær samarbeidspartner for proffen på byggeplassen.

Ny skrue i ny pakke
Eskene består av miljøvennlig papp behandlet med voks som sikrer gode egenskaper til å tåle norske værforhold. De har fått et nytt design med en enkelt lesbar etikett. Veggene er forsterket, åpningen er blitt større og med avtagbart lokk.

fischer har som overordnet målsetting at elementer som bærekraft, innovasjon og kvalitet i alle ledd og prosesser er grunnleggende bærebjelker for selskapets forskning og produktutvikling. Å velge fischer er derfor et trygt valg for både sluttkunder, rådgivende og byggherre når oppgaven skal løses og dokumentasjon oversendes.

Les mer om PowerFast II

Se video PowerFast II

Les mer om fischer

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår