Flukes nye lekkasjestrømtenger

 
Flukes nye lekkasjestrømtenger
Flukes nye lekkasjestrømtenger 368 FC og 369 FC gjør at du kan foreta nøyaktige målinger av lekkasjestrøm uten å slå av utstyr og stoppe produksjonen.

Produktansvarlig Jan-Fredrik Wold i IKM Instrutek forteller at lekkasjestrøm kan føre til periodisk utkobling av jordfeilbrytere og unødig driftsstans. De nye lekkasjestrømtengene Fluke 368 FC og 369 FC hjelper elektrikere med å identifisere, dokumentere, registrere og sammenligne avlesninger av lekkasjestrøm over tid så problemer kan forhindres før de oppstår.

De robuste måleinstrumentene har kjever med stor diameter (40 mm for 368 FC, 61 mm for 369 FC) for arbeid på store ledere. Tangkjevene er fullstendig skjermet og konstruert for nøyaktig registrering av svært små lekkasjestrømsignaler (så lave som 10 µA) samt minimering av ekstern elektromagnetisk interferens. Måleinstrumentene med sann RMS er konstruert for nøyaktig måling av komplekse signaler, med en maksimal oppløsning på 1 µA og et øvre måleområde på 60 A.

Produktansvarlig Wold forteller videre at 368 FC og 369 FC er en del av Fluke Connect – et system med mer enn 40 trådløse testverktøy som kommuniserer via appen Fluke Connect eller programvaren Fluke Connect Assets, en skybasert løsning som samler måleresultater for å gi en omfattende visning av kritisk utstyrsstatus. Dette lar teknikere registrere og dele både termogrammer og måleresultater i sanntid via smarttelefoner og nettbrett samt laste dem opp til skyen automatisk. Rapporter kan opprettes og deles via e-post direkte fra jobbstedet. Fluke Connect lar også brukerne samarbeide med kolleger i sanntid ved hjelp av ShareLive™ videosamtaler, noe som øker produktiviteten i felten.

Måletengene med sikkerhetsklassifisering CAT III 600 V har et forovervendt LED arbeidslys for bruk i mørke koblingsskap, et bakgrunnsbelyst display med automatisk avslåing av belysning og automatisk avslåing for forlenget batterilevetid, avslutter Jan-Fredrik.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår