Følger lastebærere i sanntid

 
Følger lastebærere i sanntidBildet: Kvalitetsansvarlig Torstein Solhjem Knutsen (t.v.) og daglig leder Bjørn Næss Hansen
Et nytt flåtestyringssystem fra APX Systems med innebygd GPS-funksjonalitet, gjør at Brdr. Hansen på Rjukan nå kan følge lastebærere i sanntid.

– Med en interaktiv kartløsning har vi full oversikt over hvor godset til enhver tid befinner seg, sier daglig leder Bjørn Næss Hansen og kvalitetsansvarlig Torstein Solhjem Knutsen hos transportøren. 

Flåtestyringssystemet kan bli en døråpner for Brdr. Hansen inn mot nye markeder i Norden og deler av Europa.

– Konkurransefordelene med APX tracker, som systemet heter, er at det til enhver tid gir oss dokumentert kvalitet. Transport av farlig gods og medisiner, er forbundet med strenge kvalitetskrav. Systemet gir oss stålkontroll med hvor containerne befinner seg. Vi får også tilgang på historiske data slik at vi kan planlegge fremtidshendelser på en optimal måte, sier Hansen og Solhjem Knutsen. – Vi er nå i ferd med å sluttføre monteringen av GPS-tagger på alle våre 400 lastebærere, understreker de.

– Lagerkontroll i APX tracker skjer på ulike nivåer. Produsent, grossist og bruker har hver sin tilgang til systemet. Vi punsjer inn informasjon om sjåfør, bil, ordrenummer, lastested og lottnummer. Produsenten har en overordnet funksjon i systemet, men kan ikke foreta endringer, men kun søke på hendelser. Grossisten, som er produsentens kunde, har full ordreinformasjon. Via systemet kan vi lokalisere containerne til riktig forbruker, Solhjem Knutsen.

– Vi har en del skarpe funksjoner som gjør at vi ikke kan laste en container før den er tømt eller nullet ut. Hvis ikke, oppstår det en automatisk stoppfunksjon til problemet er løst, sier Hansen og Solhjem Knutsen. De kan fortelle at systemet bidrar til at det ikke oppstår avvik inn og ut av containeren.

– APX tracker gir oss full kontroll på alle hendelser. Om relativt kort tid kommer vi til å ta i bruk en ny funksjon hvor forskjellige brukergrupper får tilgang på just-in-time registreringer. Her kan vi gi administrasjon, produsent, grossister og brukere eksakt lokasjonsbeskrivelse.
 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår